X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


WII winteravond gezelligheid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 14-11-2008
Auteur: Carina03
De wii is vast de uitvinding van 2008. Wat hebben wij al een lol gehad met dit spel. Of het echt de bedoeling geweest is van de ontdekkers weet ik niet maar de gezellige familie en vriendenavonden zijn weer helemaal terug.

Figuurtjes maken

Het begin is al leuk omdat je ieder persoon een goed gelijkend figuurtje moet geven. Dit doe je natuurlijk niet meteen omdat het veel te leuk is om mensen rare snorren, neuzen of brillen te geven, zelfs een moedervlek is mogelijk. Wij hebben de wii gekregen bij het afsluiten van een uitvaartverkering, niemand denkt graag aan de dood maar zo wordt het toch nog leuk. De wii wordt geleverd met een afstandbediening en een sport-dvd. Hoe beter je prestatie hoe hoger de beloning, ik heb al bronzen, zilveren en gouden medailles en een bowlingbal met sterren wat me de status ster-speler geeft. Wat moeilijk omdat het in het engels is, is de brain-academy, dit hele spel draait om onthouden, visie, snelheid en vooral handigheid. Je moet intensief opletten bij elk spel dat je doet. Er is een practice lokaal waarin je elke oefening kunt oefenen, ook hier kun je weer medailles halen. Als je genoeg geoefent hebt ga je naar de testruimte om een Ťchte test te maken op alle onderdelen, ben je klaar dan worden je hersenen op een weegschaal gelegd en beoordeeld. Ik ben nu een B-, het beste resultaat is een A student. Vergis je niet, het is vermoeiender dan je denkt.

Mindervaliden en ouderen

Het fijne aan de wii is, dat iedereen het kan spelen, ook oudere en mindervaliden. Je hoeft namelijk niet te gaan staan en alle bewegingen te maken zoals in het echt, het kan heel goed zittend hoewel dat natuurlijk niet zo leuk is en het dan ook niet echt helpt voor de lijn of conditie, maar soms kan het niet anders. De conclusie na een maandje wii-en is voor mij, leuk, gezellig en leerzaam, een ouderwets gezellig spel met moderne technieken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl