X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Hobby en vrije tijd / Spellen RSS


Gezelschapsspellen van vroeger
Geplaatst op 16-02-2009 door Gerard in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Vroeger speelden we heel vaak gezelschapspellejtes. Hieronder enkele leuke bekende gezelschapsspelletjes, met omschrijvingen hiervan.
Waarom is gamen zo verslavend?
Geplaatst op 12-02-2009 door SakurahL86 in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Voor veel jongeren is gamen zeer aantrekkelijk en noemen zich er ook "verslaafd" aan.Er is een onderzoek naar geweest of het echt om verslaving gaat.Waarom maakt het gamen zo verlsavend en waarom is gamen zo aantrekkelijk onder de jongeren.In dit...
War Rock, FPS game
Geplaatst op 07-02-2009 door Tjaa in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Ik ga een stuk vertellen over het spel War Rock. Warrock is een FPS ( First person schooter ), en is een erg bekend spel.
Persoonlijk cadeau maken
Geplaatst op 13-01-2009 door Carambole in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Gaat uw zoon of dochter trouwen? Heeft u een bijzondere verjaardag te vieren? Een afscheid op uw werk? Het is dan leuk een persoonlijk cadeau te geven.
Pepernotenspelletje voor Sinterklaasavond
Geplaatst op 04-12-2008 door Carambole in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Een eenvoudig pepernotenspelletje, maar toch spannend. Speel het met het hele gezin en succes verzekerd. U heeft slechts pepernoten en een dobbelsteen nodig.
De geschiedenis van het legoblokje
Geplaatst op 26-11-2008 door Beps in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Ole Kirk Christiansen was de bedenker van het legoblokje, hij was een timmerman uit Denemarken. Het eerste speelgoed dat onder deze naam werd vervaardigd, in de jaren 30 van de vorige eeuw, was dan ook van hout.
Spellen voor peuter's
Geplaatst op 26-11-2008 door Yonego in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Altijd leuk samen met u kind lol maken .Vooral als u ziet dat u kind geniet .Zeg nou zelf dan geniet u toch ook .Ik hoop ook deze keer weer u op weg te kunnen helpen .
De leukste peuterspelletje' s
Geplaatst op 24-11-2008 door Yonego in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Als ouders en kinderen samen spelen is dat natuurlijk heel erg leuk .Maar tijdens het spelen leert je kindje ook heel erg veel .In het bijzonder spelletje,s met handen en voeten .Helpen bij de ontwikkeling van de oog-handcoordinatie van je kindje .
Leerzame spelletje,s voor peuters
Geplaatst op 24-11-2008 door Yonego in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
Altijd leuk .Om te zien dat u kind plezier heeft .Maar wat nog leuker is dat u samen plezier heeft .Het versterkt namelijk ook de band tussen u en u kindje .Vandaar verder op in mijn artikel nog paar leuke spel tips .
Worms op de PC!
Geplaatst op 22-11-2008 door Patricki in de categorie Hobby en vrije tijd / Spellen
In 1997 is een spel uitgekomen van de maker ``Team 17““ WORMS. In dit spel speel je een klein wormpje en het is de bedoeling dat je je tegenstander (een andere worm) dood maakt of in ieder geval pijn doet. Je kunt de meest rare wapens gebruiken om je...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl