X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zeldzame emoties in games.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-2
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Eddyinfoyo Eddyinfoyo Auteur op infoyo sinds
26 Juli 2010


Bekijk het profiel van Eddyinfoyo
Datum: 05-08-2010
Auteur: Eddyinfoyo
Speel jij regelmatig een spel op je computer of console,en raak je snel uitgekeken op je collectie omdat je het allemaal al eens eerder gezien hebt,dan moet je mijn artikel over games eens lezen want misschien kan ik je overhalen om iets geheel anders te gaan spelen.

Games en vooruitgang.

Iedereen,of bijna iedereen,heeft wel eens een game gespeeld op een computer of console.
De ontwikkeling hierin is razendsnel geweest in de afgelopen 30 jaar met de komst van o.a. de Commodore64,Nintendo,Playstation en de X-box360.
Verschillende categorieen kon je toen en nu vandaag de dag makkelijk zoeken en spelen.
Actie,rpg,sport,oorlog,scifi,horror,vecht,platform spellen zijn gedurende deze tijd steeds verder geevolueerd qua graphics en geluid zodat de speler een steeds beter gevoel overhield aan de ultieme spel (ervaring) & (beleving).

Ondergeschoven kindje en emoties.

Deze spellen werden steeds uitgebreider en mooier zodat je echt het idee kreeg deel uit te maken van het geheel.
Toch,nadat je een bepaald genre had uitgespeeld was er nauwelijks aanleiding om hetzelfde spel nog een keer te spelen omdat je al wist hoe het ging aflopen.
Er kwamen dus games op de markt waarop je wel degelijk invloed had op het verloop van het spel zoals het dit jaar verschenen Masseffect voor de X-box360 en Havy Rain voor de Playstation3.
prachtige games waarin je het gevoel had alsof jij degene was die te touwtjes in handen had,en tot op bepaalde hoogte was dat natuurlijk ook zo.
Met ongelofelijke graphics en geluid,plus het gegeven dat je met conversaties met diverse characters het spel een andere wending kon laten geven,was een nieuw tijdperk van videogames aangebroken.
Maar er is door al deze pracht en praal toch nog een ondergeschoven kindje dat men nog niet heeft weten te perfectioneren en dat een hele belangrijke stap in de totale gevoelswereld van de speler zal gaan innemen.

Ik heb het over een ervaring die ik in al die games die ik heb gespeeld maar een paar keer ben tegengekomen,en die me meer heeft gegrepen dan al deze spellen bij elkaar gedaan hebben.
Men probeert dit gevoel in de nabije toekomst in nieuwe technologie onder te brengen,maar dit zal nog een flinke tijd duren voordat het echt een flinke sprong voorwaarts zet.

Dit gevoel waarover ik het heb is natuurlijk Emotie en in die lange tijd dat ik videogames speel heb ik dit maar in twee games meegemaakt en die blijven me nu nog steeds dierbaar en speel ik zo nu en dan nog een keer helemaal uit omdat ze dit element fantastisch hebben weten over te brengen.
Het betreft de games Ico en Shadow of the colossus voor de playstation2.
Ik raad iedereen aan die net als ik houd van een enorme betrokkenheid bij zijn spelpersonages om als je ze nog kan vinden, aan te schaffen want dit is een unieke spelervaring die wat mij betreft nog niet is overtroffen.

**********

Reacties op dit artikel
Eddyinfoyo, 2011-11-08
( 0 )

Superverhaal over emoties in een gamegenre.ga zo door dude!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl