X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Wedstrijden meedoen.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van kapoentje kapoentje Auteur op infoyo sinds
16 Mei 2010


Bekijk het profiel van kapoentje
Datum: 18-05-2010
Auteur: Kapoentje
Er zijn veel mensen die wedstrijden meedoen.Dit artikel gaat over hoe je daar aan begint.Je zal merken dat het niet altijd simpel is en dat er geweldig veel tijd in kruipt.

Hoe beginnen ?

Je kan het beste beginnen door in google bijvoorbeeld het woord prijsvragen in te tikken .Je zal merken er zijn onnoemelijk veel sites die zich daarmee bezighouden.Op deze sites zal je de vraag vinden met een link naar de website die de prijsvraag organiseert.Meestal staat er het antwoord bijvermeld.
Bij veel prijsvragen moet je een schiftingsvraag invullen.Dan  moet je het aantal deelnemers raden die zullen meedoen en het juiste antwoord hebben binnen een bepaalde periode.Van in het begin dat je aan wedstrijden deelneemt is het belangrijk dat je dit gegeven ergens noteert, dit kan op een blad zijn, een schrift of eventueel een exelbestand.Deze schiftingsvragen zijn namelijk de doorslaggevende factor in het winnen of niet.
De schiftingsvraag kan bijvoorbeeld ook zijn in hoeveel tijd legt een deurwaarder een bestaande afstand af of iets dergelijk.Voor alles geldt hetzelfde goed bijhouden.
Je kan enorme mooie prijzen winnen, gaande van dvd's tot komplete reizen of zelfs gehele huizen.

Veel tijd en veel geduld.

Er zijn  tegenwoordig zoveel wedstrijden en prijsvragen dat je enorm veel tijd kunt aan besteden, gaande van uren tot volledige dagen en nachten.Je mag dit zeker niet onderschatten.En af toe zal je een dipje hebben, zeker als je de eerste maanden bijvoorbeeld niets wint.Maar het plezier dat je hebt als je dan uiteindelijk wint maakt het allemaal de moeite waard.Ook bestaan er prijsvragenforums waar je de koppen bij elkaar kunt steken.Bij deze prijsvragenforums is het mogelijk na een tijd mee te hebben gewerkt een lijst met schiftingsantwoorden te bekomen van gewonnen prijzen.Dus goed meewerken is de boodschap.

Reacties op dit artikel
Kapoentje, 2011-09-12
( 0 )

Kijk ook mijn website www.schiftingsantwoorden.eu.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl