X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Gratis Wii spellen downloaden en spelen.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Hellboy Hellboy Auteur op infoyo sinds
04 Juli 2009


Bekijk het profiel van Hellboy
Datum: 14-01-2010
Auteur: Hellboy
Je hebt een Nintendo Wii of je wilt er een kopen. Vervolgens wil je er graag spellen voor downloaden en branden, maar je weet niet precies hoe dat moet. Hierin staat alle informatie beschreven en duidelijk uitgelegd hoe je wat moet doen.

Is het legaal?

Is het legaal? De meeste mensen vragen zich af of het legaal is om spellen voor je Wii te downloaden. De meeste bedrijven zoals Big en Nintendo zeggen er het volgende over: "Het (laten) ombouwen van een gameconsole, zodat je er gekopieerde games mee kunt spelen, is verboden." Ze proberen je te laten denken dat je helemaal niet mag ombouwen. Maar je mag wel degelijk je wii ombouwen om vervolgens kopieŽn van spellen te spelen die je zelf bezit. Dit doe je omdat je je games niet wilt beschadigen en bijvoorbeeld kinderen hebt die er niet altijd zuinig mee om gaan.

Dus officieel: mag je spellen downloaden en als kopie branden.

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig? Je hebt een aantal dingen nodig die wel een beetje geld kost. Maar uiteindelijk bespaar je veel meer dan je zou moeten uitgeven. Gelieve de volgende dingen aan te schaffen voor u door gaat met de stappen:

Een chip: Ten eerst moet u uw Wii laten ombouwen met een chip zoals de WiiKey of de Cyclowiz. U kunt bijvoorbeeld op google een ombouwer bij u in de buurt vinden. Vraag of u ook garantie kan krijgen. Het ombouwen kost meestal tussen de 50 en 110 euro. (Ligt eraan welke wii-versie je hebt)
Dan moet u dvd'tjes zoeken om de spellen op te branden. De beste dvd'tjes voor de wii zijn DVD-R en van het merk Verbatim. U kunt ook gebruik maken van andere merken en soorten maar deze zijn meestal niet goed voor de lens. De dvd'tjes zijn zo'n 15 euro voor 25 stuks.


Je kan ook in plaats van een modchip, het homebrew channel op je wii zetten dat kan je makkelijk vinden op google maar die manier heb ik nog niet onderzocht.

Het downloaden.

Het downloaden. Het beste gratis programma om (legale) bestanden te downloaden vind ik uTorrent. Het is een klein gebruiksvriendelijk programma die snelle snelheden haalt. Downloaden doet u doorop google  uTorrent te zoeken. Stel bij de instellingen in welke map de spellen moeten komen. Daarna gaat u naar www.torrentz.com. Vervolgens tikt u in: Wii PAL "naam spel". Er komt een lijstje met spellen en het beste kunt u er eentje zoeken met "Espalwii" in de naam: deze leveren altijd goede speldownloads. Als u er eentje gevonden heeft klikt u erop en klikt u door op een torrent site (het liefst Mininova). Dan klikt u ergens op de site op: Download Torrent. Een pop-up opent en u moet hier op "openen" drukken waarna het geopend wordt in uTorrent. Als het goed is begint het spel (meestal ongeveer 4 gigabyte) te downloaden na een paar seconde. Hoelang het downloaden duurt ligt aan uw verbinding. Het zou ongeveer een dagje moeten duren.in heb de zwaarste verbinding aangvreegd en bij mij duurt dat zo'n 2 Š 3u.

Het branden.

Het branden. Meestal is het bestand ingepakt in een .RAR bestand die u moet uitpakken. Daarin zit dan een ISO-Bestand. Als u allemaal losse .RAR bestanden heeft doet u hetzelfde, als het goed is ontstaat er dan ook een ISO-Bestand. Dan download u het gratis programma ImgBurn ook op te zoeken bij google. In het programma opent u het iso-bestand en kunt u op "write" drukken om de game te laten branden. Nu kunt u uw kopie spelen!

Reacties op dit artikel
Jjk, 2010-03-15
( -6 )

Heey

ik vind niet dat het helemaal eerlijk is wat jij op je site zet.
het is wel degelijk illegaal en games downloaden ook.
dus als je het doeet is het op eigen risico want je wii kan kapot gaan door zulke spelletjes.
Hellboy, 2010-03-15
( 0 )

Haha,
Als het legaal is dan zit er nooit een virus in en ik veronderstel als ge het gekochtje game in bezit heb da ge er geen 2de versie van nodig hebt.
En natuurlijk is het legaal als je download zonder het bronbestand te hebben want ik denk niet dat mensen illegaal dingen gaan bezitten als ze weten dat ge er een boete voor kunt krijgen, en als ze het er toch ''illegaal'' op wagen is het hun eigen fout.

PS: Dit is puur INFORMATIEF.

groeten,
Mama, 2010-06-15
( +7 )

Hallo ik vind het goed maar kan je helpen mijn ouders willen dat neit kopen kan je ook gewoon Bradnen ?
Hellboy, 2010-06-16
( +3 )

Beste mama,

Je kunt het wel gwn branden maar dan kan de Wii het niet lezen alleen maar met een modchip of Homebrew.

groeten,
Fdesa, 2010-12-20
( -1 )

Mongeel new kids
Petra, 2011-02-16
( 0 )

Kijk eens op http://www.paypro.nl/producten/Wii-Spellen_Pakket/3825/11040 ..dit is en een duidelijke uitleg en echt heel gemakkelijk!!ikzelf ben ook viavia hier terechtgekomen en eindelijk kan ik zelf spellen binnenhalen!!wil dit graag delen met jullie
Petra, 2011-02-16
( 0 )

Http://www.paypro.nl/producten/SoftmodWii/1794/11040 dit is een betere link!!
Bart, 2011-03-18
( 0 )

Ik heb mijn wii omgebouwd en kreeg nederlandstage uitleg dit gebeurd via software zo blijf mijn garantie geldig. Betaalde ‚ā¨ 29,95 maar heb dit momenteel al dubbel en dik terug verdiend daar ik nu geen ‚ā¨50 betaal voor een spelletje. Momenteel heb ik al tientallen spelletjes GRATIS gedownload. dit via de website http://www.wiiombouwen.net63.net

Veel succes.
Jati, 2012-01-07
( +1 )

Je kunt gewoon een sd kaart kopen en een extern harde schijf bij de forcys rond de 70 euro samen.. dan laat je de wii door iemand ombouwen of je kan het zelf doen.. niet zo heel moeilijk maar handiger door iemand te laten doen. en dan moet je utorrent downloaden ( winrar handig ) en wbfs manager downloaden en installeren en je kunt de wii spellen downloadeb via : www.thepiratebay.org

voor meer vragen geef reacties
Anoniempje, 2013-02-17
( +1 )

Ik weet niet zo goed hoe ik precies spellen moet downloaden ,, ik heb een mac computer en ik kan die programma's niet downloaden waardoor ik die spellen ook niet kan downloaden kan iemand me helpen? ik heb net mijn wii om laten bouwen dus dat moet niet meer gebeuren

hartelijk dank!
Harrie, 2013-03-29
( -1 )

Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl