X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


World of Warcraft: hoe speel je een Druid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Mewzik Mewzik Auteur op infoyo sinds
21 December 2009


Bekijk het profiel van Mewzik
Datum: 23-12-2009
Auteur: Mewzik
Als je naar veel variatie op zoek bent, kan het spelen van de klasse Druid misschien iets voor jou zijn. Druids kunnen in verschillende soorten veranderen wat handig is in sommige situaties. Het is wel erg belangrijk om de Talentpoints-tree* goed indeelt want dat bevorderd de effectiviteit van het spelen. Druid is een goede klasse om te spelen, maar het schrikt veel spelers af. Druids kunnen moeilijk zijn om mee te spelen, omdat ze zo onvoorspelbaar zijn.

Druids in het algemeen

De onzekerheid van Druids kan problemen veroorzaken, maar tog zijn er ook voordelen. De meeste groepen kiezen Druids als tweede healers* en sommige groepen kiezen hen als eerste healer. Druids kunnen ook goed als DPS* of als Tank* worden ingezet. Als je als Druid een groep wilt vinden moet je jezelf goed kunnen aanprijzen en jou positieve eigenschappen belangrijker laten lijken als jou negatieve eigenschappen.

Je moet zeker aan de groep laten weten dat Druids zich versterken met zogenaamde Thorns*. Thorns zijn spells* die de schade die jij aanricht aan de vijand verhogen. Druids zijn verder ook een toevoeging aan alle statistieken, uithoudingsvermogens en op hun beschermings kleding. Je kunt groepen met deze voordelen benaderen, en meestal zullen ze je dan wel accepteren. Immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Wapens, uitrusting, beroepen en de talentpoits indeling voor een Druid

Druids dragen leer en stof in hun uitrusting. Wapens die ze kunnen gebruiken zijn bijlen, dolken, vuistwapens en staffen. De meeste Druids kiezen voor het gebruik van een staf, omdat deze voordelen bied voor de wapens waarmee ze spells uitvoeren. De voordelen die andere wapens met zich mee brengen zijn simpelweg meer van toepassing op andere verschijnings vormen. Als je in diervorm gaat kun je bepaalde procedure wapens niet gebruiken. Je moet hier dan ook geen tijd en geld in gaan steken.

Als Druid moet je je alijd bezig houden met je uitrusting. In alle verschillende vormen heb je namelijk weer een andere uitrusting met andere voor- en nadelen. Als je in beervorm gaat, wordt je uitrusting heel goed. Je kan natuurlijk niet altijd geld hebben om een zeer sterke uitrusting te kopen, maar sommige goedkopere uitrustings delen voldoen echter ook aan veel eisen.

Er zijn een paar combinaties van beroepen die goed werken voor Druids. Villen en leerverwerking zou een goede keuze zijn voor spelers die nieuw zijn met het spel, omdat zij waarschijnlijk niet genoeg geld hebben om een hele uitrusting te kunnen kopen, en met deze beroepen kunnen ze het zelf maken. kruidenier en chemische kunsten zijn ook goed om te kiezen, vooral als je eigen uitrusting maken niets voor jou is. Deze keuze zorgt ervoor dat je veel geld verdient, omdat je kruiden en drankjes kunt verkopen.

De manier waarop je de Talentpoints-tree indeelt bepaald veel over de manier waarop je speelt als Druid. Je moet er een beetje mee expirimenteren en kijken wat vor een effect ze hebben. Als je een goede indeling hebt gevonden maakt dat het spel een stuk leuker!

Lijstje met woorden (*)

Talentpoints-tree: een tabel waarin je Talentpoints kunt indelen. Met deze punten kun je bepaalde wapens of spells* versterken.

Healers: spelers die deze rol vervullen zorgen dat alle spelers in leven blijven.

Thorns: spells die je op een andere speler kan plaatsen. Degene die deze thorn dragende speler aanvalt, krijgt zelf schade.

Spells: dit zijn letterlijk vertaald spreuken. Je hebt spells voor allerlei verschillende dingen.

Reacties op dit artikel
Jesse, 2010-03-27
( +1 )

Je info klopt wel maar ik heb een vraagje
namelijk: Hoe word je beer?
Ik ben namelijk een druid en ik weet het niet.

Gr. Jesse
Mewzik, 2010-03-27
( 0 )

Heey Jesse,
je moet eerst een questlijn volgen die begint op level 10, voor horde praat met Turak Runetotem in Elder Rise of Thunder Bluff. volg al deze quests:
1.
Heeding the Call
Heeding the Call
Heeding the Call
2.
Moonglade
3.
Great Bear Spirit
4.
Back to Darnassus
5.
Body and Heart

voor alliance praat met Mathrengyl Bearwalker in de Cenarion Enclave, Darnassus. volg de hele quest lijn:
1.
Heeding the Call
Heeding the Call
Heeding the Call
2.
Moonglade
3.
Great Bear Spirit
4.
Back to Darnassus
5.
Body and Heart

ik weet dus niet of je alliance of horde bent dus moet je ff bij de goede kijken. als je de questlijn af hebt krijg je vanzelf bearform naast al je andere forms. ik hoop dat het je lukt, anders moet je het ff opzoeken op www.wowhead.com.
groetjes mewzik
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl