X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Wat is een overhemd?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van pure pure Auteur op infoyo sinds
13 Januari 2011


Bekijk het profiel van pure
Datum: 27-06-2016
Auteur: Pure
Een overhemd is een kledingstuk die wordt gedragen over het bovenlichaam, er zijn verschillende uitvoeringen en het kan worden gedragen door mannen en vrouwen. Meestaal draagt een man een overhemd en een vrouw een blouse. Overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, zo heb je een overhemd die heel los zit, terwijl een andere heel gedetailleerd is. Ook zijn er overhemden in diverse kleuren, denk hierbij aan blauw, grijs, wit en zelfs met patronen.

Een wit overhemd wordt het meest gedragen. Er zijn overhemden in verschillende prijscategorieŽn. De overhemden met beter materiaal zijn vaak duurder dan een overhemd van een slap materiaal.

Belangrijkste materialen voor een overhemd

Katoen is een van de meest populaire materialen voor het overhemd, omdat het heel fijn zit en je kunt jezelf er nog vrij in bewegen. Dit zorgt dus weer voor een fijne pasvorm. Een overhemd kan worden gedragen op verschillende gelegenheden, van bedrijfsuitjes tot aan bruiloften. Als je naar een feest gaat, draag je vaak een strop/vlinder das over het overhemd heen. Dit ziet er chique en volwassener uit. Er zijn dan ook overhemden met verschillende kraag breedtes, bepaalde kragen staan wat verder uit elkaar dan anderen. Voor mensen die wat breder zij van boven is het wel fijn om een overhemd te dragen met wijde kragen.

Goedkoop overhemden bestellen

Overhemden kun je in verschillende winkels kopen, maar tegenwoordig ook online. Er zijn verschillende sites op het internet waar je een ruim aanbod aan overhemden hebt. Dit kunnen lange overhemden zijn, maar ook korte of overhemden met details zijn. Ook zijn er af en toe aanbiedingen op de sites, waardoor je een hele mooie overhemd kunt bestellen voor een voordelige prijs. Dit is natuurlijk fantastische, want je hebt er dan bijna niks voor betaald. Let wel op dat je de juiste maat kiest, want anders moet je het weer retourneren en kun je het niet dragen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl