X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Voorjaarsfair Lentiade

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van RiPeKo RiPeKo Auteur op infoyo sinds
02 Februari 2009


Bekijk het profiel van RiPeKo
Datum: 16-11-2010
Auteur: RiPeKo
Drie dagen wandelen en genieten van landelijke snuisterijen van vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2011 tijdens de Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie. De 2e editie van dit gezellig lifestyle evenement vindt niet meer plaats in glasstad Leerdam, maar in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren, direct gelegen aan de A15.

Beleef de Lente in het Lingebos

Beleef de Lente in het Lingebos In een waar verborgen paradijs in het hart van Nederland en gelegen aan de A15 tussen de glasstad Leerdam en de oude vestingstad Gorinchem staat in het eerste weekeinde van april een mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven én genieten centraal. De voorjaarsfair Lentiade is op deze nieuwe locatie van 1 t/m 3 april 2011 niet alleen wederom een must voor de duizenden, kooplustige bezoekers met voorjaarskriebels, maar ook voor natuurliefhebbers die de ontluikende lente in het 100-jaar oude bos van dichtbij willen ervaren.

Ervaar het zelf!

Ervaar het zelf! Muzikale optredens, spectaculaire roofvogel- en modeshows, geurende bloesems en een frisse boslucht verhogen de lentesfeer. Voor de kinderen zijn er ondermeer workshops en een kinderboerderij met knuffeldieren. Natuurliefhebbers kunnen in het bos naar hartenlust kilometers wandelen en fietsen. De - met bomen omzoomde - groene veldjes op het 6 hectare groot evenementterrein nodigen uit tot een ware ontdekkingstocht. De leukste bedrijven presenteren zich in witte tenten met culinaire lekkernijen en streekproducten, hebbedingen voor interieur en tuin, mode, kunst, sieraden, curiosa en alles wat het leven leuk maakt. U bent van harte welkom.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl