X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Marktplaats of de vlooienmarkt

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Linde Linde Auteur op infoyo sinds
26 December 2008


Bekijk het profiel van Linde
Datum: 05-11-2010
Auteur: Linde
Waardevolle spullen kunt u het beste verkopen via Marktplaats, met de rest kunt u op een vlooienmarkt gaan staan. Duurdere en waardevolle items verkopen slechter op een markt.

Het internet wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Voor het verkopen van boventallige spullen werd in het verleden een advertentie geplaatst in de krant. Tegenwoordig is het veel eenvoudiger en snelle om de websites als Marktplaats, Ebay of Speurders te gebruiken. U hebt op een snelle manier een wereldwijd bereik om mensen te bereiken die het gewenste bedrag voor u verkoopwaren wil betalen.

Marktplaats, Ebay of Speurders
U kunt kiezen tussen diverse sites om uw waren te verkopen. De grootste afzetmarkt wordt geboden door Ebay. Deze site is internationaal en hierdoor kunt u ook buitenlandse kopers interesseren. Bij Marktplaats en Speurders blijft het in principe beperkt tot Nederland. U bent echter niet beperkt tot één site. U zou ook kunnen proberen te verkopen via meerdere websites.

Waardevolle spullen verkopen op een vlooienmarkt
Het bezwaar van een vlooienmarkt is dat de bezoekers verwachten dat ze voor kleine bedragen kunnen kopen. Bijvoorbeeld een redelijk nieuwe wasmachine verkopen op Marktplaats zal meer opleveren dan op de vlooienmarkt. Dit wordt ten eerste veroorzaakt doordat u via het internet meer potentiele kopers zult bereiken. Indien iemand op zoek is naar een tweedehands product, gaan ze eerst op het internet kijken in hoeverre deze te koop zijn in de omgeving. Het tweede bezwaar van een vlooienmarkt is dat u het moet hebben van bezoekers die toevallig op zoek zijn naar het aangeboden item. Kleine items die een kleine waarde vertegenwoordigen, verkopen beter op een vlooienmarkt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl