X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een goed begin van een nieuwe dag.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van ellen ellen Auteur op infoyo sinds
08 Oktober 2008


Bekijk het profiel van ellen
Datum: 05-10-2010
Auteur: Ellen
Herken je dit gevoel? Je begint fris en fruitig aan een nieuwe dag, vol goede moed. Maar aan het eind van de dag voel je je steeds verdrietig en zakt de moed je steeds dieper in de schoenen.

Fris en fruitig.

Eindelijk sinds tijden voel ik me 's morgens weer fris en fruitig, wakker en klaar om op te staan. Geen vermoeid lichaam en zin in de nieuwe dag. Even douchen en klaarmaken en hup op de fiets naar stage, onderweg nog even boodschappen doen voor de lange dag die ik tegaan heb en dan fiets ik weer vrolijk verder. Vandaag ben ik alleen op kantoor en ik ben van plan hard aan het werk te gaan, genoeg te doen en ik heb er helemaal zin in.

De moed zakt me in de schoenen.

Het is laat in de middag en ik besluit een nieuwe telefoon te bestellen, mijn telefoon is immers kapot gegaan toen ik hem eergisteren in het bubbelbad liet vallen. Dom van mijzelf natuurlijk, maar wel weer een reden voor een nieuwe telefoon de blackberry bold 9700. Ik heb hem besteld en hij word morgen bezorgd. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een leuk klein autotje, altijd handig en ik ben een paar leuke tegengekomen. Binnenkort maar even achter een autotje aan. Even een afspraak gemaakt met een vriendin om vanavond een zonnebank en saunatje te pakken, gezellig! En dan rijd je terug naar huis en krijg je berichtjes van je ex, je ex die nog niet zolang bij je weg is en na een paar dagen al een nieuwe vriendin had, je mist hem vreselijk en krijgt te horen dat het hem wel bevalt met zijn nieuwe vriendin en dat we het eerst maar hierbij moeten laten! Flink balen, want ik had nog hoop en gaf de moed niet op. Maar de moed zakt me inmiddels in de schoenen. Wat moet je met zo'n man, ik krijg er geen duidelijkheid van. Een mooie dag gehad en toch eindigd zo'n dag weer met een tegenslag, je krijgt informatie die je niet wilt krijgen en dat doet een mens niet veel goeds. Ik heb besloten niet meer achter hem aan te vangen en maar te zien hoe dit afloopt, natuurlijk wil ik hem graag terug, maar hoe? Hij is tenslotte gelukkig met zijn nieuwe vriendin en ja hij mist mij nog wel zegt hij, maar als het hem zo wel bevalt wat kan ik er dan aan veranderen. Wie ben ik?


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl