X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Hobby en vrije tijd / Overige RSS


Kerstmarkt op Voorne-Putten
Geplaatst op 12-12-2008 door Carla in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Zon beetje ieder stad, dorp of gehucht heeft tegenwoordig wel een kerstmarkt. Zo ook het kleine stadje Heenvliet gelegen op het eiland Voorne-Putten, gemeente Bernisse. Organiseert nu al voor de 21e keer een gezellige kerstmarkt.
Kerstkaarten maken
Geplaatst op 12-12-2008 door Gerard in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Het is bijna zover. Je kan natuurlijk de kerstkaarten bij de winkel kopen, of via internet een kaart maken en bestellen, maar ook zelf echt kaarten maken is een leuke en persoonlijke manier om iemand de allerbeste wensen toe te wensen.
Kerst ! Elkaar verrassen ! Hierbij hartverwarmende gedichtjes.
Geplaatst op 10-12-2008 door Wietske in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Het is weer Kerst ! Aandacht voor elkaar ! Pakjes onder de boom , met een lief gedichtje, voor je geliefde, †vriend of maatje.Hier zijn enkele gedichtjes.
Mooie Kerst en nieuwjaarswensen
Geplaatst op 08-12-2008 door Wietske in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
De Feestdagen weer in aankomst !Tijd om een kaartje te sturen naar familie vrienden en kennisen.Leuk om er een mooie wens bij te zetten.Hier zijn er een paar !
Kerstliedjes
Geplaatst op 26-11-2008 door Yonego in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Allerlei verschillende kinder liedjes .Vinden kinderen ook altijd leuk om samen liedjes te zingen .met mama papa opa of oma ..Zelfs volwassenen vinden zingen leuk .
Het vilten van wol
Geplaatst op 24-11-2008 door Truus in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Wol vilten is niet zo moeilijk. Van gevilte wol kun je allerhande dingen maken; van kledingstukken tot speelgoed. Kinderen vind en het vaak leuk om wol te vilten.
Rommelmarkten, ze zijn niet meer weg te denken
Geplaatst op 24-11-2008 door Taxidi in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Rommelmarkten zijn een soort vrijmarkten op koninginnedag en zijn niet meer weg† te denken. Elk weekend heb je er meerdere en zondags schijnt dit een uitje te zijn voor vele gezinnen.
Cadeau kopen via internet
Geplaatst op 24-11-2008 door Tilo in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Een cadeau kopen voor je vriendin of familie is niet altijd even makkelijk. Voor je een leuk en passend cadeau gevonden hebt, ben je heel wat winkels verder.Meestal eindigd het met flink pijn aan je voeten van het vele winkelen.
Grand Theft Auto
Geplaatst op 21-11-2008 door Patricki in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Wie heeft nou niet gehoord van het welbekende Grand Theft Auto spel of GTA? Het is een spel dat op verschillende platformen is uitgekomen en heeft meer dan miljoenen mensen bereikt en het spel blijft nog altijd voortbestaan. Het spel is gemaakt door...
Photoshop Elements: Knip het in stukjes
Geplaatst op 21-11-2008 door Walus in de categorie Hobby en vrije tijd / Overige
Maak een virtuele legpuzzel van een favoriete afbeelding.U kunt uw favoriete foto met Photoshop Elements en wat gratis software in stukjes hakken en deze met slechts een paar muisklikken in een legpuzzel op het beeldscherm omzetten - hoe meer stukjes u...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl