X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Rommelmarkten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van veertje28 veertje28 Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van veertje28
Datum: 19-08-2008
Auteur: Veertje28
Iedereen heeft wel eens na het opruimen van de zolder,berging etc. spulletjes over die men niet of zelden meer gebruikt. Waarom dan voor niets wegdoen als je er nog geld mee kan verdienen?

Een rommelmarkt

Het vinden van spulletjes begint bij je thuis bij het opruimen.
Meestal zijn de spulletjes nog in goede staat. Maar je kunt ze nog altijd opknappen. Dan kun je er een leuke prijs voor vragen. Vervolgens neem je contact op met een organisator die rommelmarkten regelt. Voor een prijs van ongeveer 25 euro heb je dan een kraam gehuurd voor de hele dag. De prijs is inclusief grondgeld. Meestal duurt een rommelmarkt van 09:00 uur tot 16:00/17:00 uur.

Een rommelmarkt is wel iets anders dan een Luikse markt of Luikse braderie.
Op een rommelmarkt mag je alleen staan met tweedehands spullen en geen gekopieerde cd`s/dvd`s.
Op een luikse markt/braderie mag je tweedehands spullen verkopen, maar ook nieuwe spullen.
De meeste mensen komen naar een rommelmarkt voor spulletjes waar ze allang naar op zoek zijn en die niet kunnen vinden in een gewone winkel waar ze de volle prijs betalen voor iets wat je op een rommelmarkt altijd wel iets van de prijs kunt afdwingen.

De lokatie

De lokatie is ook belangrijk.
Is het binnen of buiten,is de ruimte groot of klein,wat voor weer is het buiten.
Als het regent gaan mensen niet naar een markt die buiten is of in een kleine ruimte.
De dag is ook belangrijk.
Meestal is een rommelmarkt op zondag, maar er zijn veel plaatsen die op zondag koopzondag hebben.En als je op die datum een markt hebt,kun je er vanuit gaan dat het niet druk wordt.
Wat je verdient ligt oa aan de spulletjes die je verkoopt en of de markt druk bezocht wordt.
De ene keer verdien je niets of 5 euro, maar de andere keer verdien je misschien 50 tot 100 euro
En dat is toch mooi meegenomen in deze dure tijden.
Zelf staan wij ook geregeld op een rommelmarkt en meestal hebben we toch een leuk extra zakcentje.
Ik zeg altijd:

Waarom zou je je spulletjes voor niets wegdoen,als je ook wat aan kunt verdienen?
Zoek eens rustig wat spulletjes op en ga dan eens op een rommelmarkt staan,
het is hartstikke leuk,je bent onder de mensen en je verdient er ook nog eens wat mee.
Maar vergeet dan niet om een lunchpakketje mee te nemen.
Ik wens je alvast veel plezier!


Reacties op dit artikel
Marco, 2009-10-21
( 0 )

Http://infex.woelmuis.nl/09185.html

hier kan je ook geld mee verdienen
Guy vinck, 2010-02-03
( -1 )

Markt: Internationale rommelmarkt Reet 500 standen
Wanneer: zondag 23 mei 2010
Tijd: van 7 tot 17h
Omschrijving: 23 mei 2010 internationale rommelmarkt 30000m² Reet (Belgie - Antwerpen) met 500 standhouders uit de ganse BENELUX op het recreatieterrein van de Kleine Paepedaelen te Reet (Rumst). Standhouders kunnen nog steeds inschrijven door storting van €7,5/5lm op rekeningnr van vzw Kleine Paepedaelen 733-0160860-64. Auto kan bij de stand blijven. Bezoekers hebben gratis toegang. Info: guy.vinck@pandora.be of op gsmnr 0032 (0)473 750011 (na 18u) www.kleinepaepedaelen.be Stortingen vanuit het buitenland kunnen ook op ons internationaal rekeningnr: (IBAN) BE29 7330 1608 6064 (BIC) KREDBEBB Zowel de standhouders als de bezoekers komen van heinde en ver. Niet alleen uit alle hoeken van Vlaanderen maar onze markt is ook bekend bij onze Nederlandse buren en ook de Walen vinden de weg naar Reet. Onze wijk wordt overspoeld door schattenjagers en opkopers, maar evengoed de liefhebber van rommelmarkten of de occasionele bezoeker vindt er zijn gading.
Guy vinck, 2010-08-22
( -2 )

Markt: Internationale rommelmarkt Reet 500 standen
Wanneer: zondag 12 juni 2011
Tijd: van 7 tot 17h
Omschrijving: 12 juni 2011 internationale rommelmarkt 30000m² Reet (Belgie - Antwerpen) met 500 standhouders uit de ganse BENELUX op het recreatieterrein van de Kleine Paepedaelen te Reet (Rumst). Standhouders kunnen nog steeds inschrijven door storting van €7,5/5lm op rekeningnr van vzw Kleine Paepedaelen 733-0160860-64. Auto kan bij de stand blijven. Bezoekers hebben gratis toegang. Info: guy.vinck@pandora.be of op gsmnr 0032 (0)473 750011 (na 18u) www.kleinepaepedaelen.be Stortingen vanuit het buitenland kunnen ook op ons internationaal rekeningnr: (IBAN) BE29 7330 1608 6064 (BIC) KREDBEBB Zowel de standhouders als de bezoekers komen van heinde en ver. Niet alleen uit alle hoeken van Vlaanderen maar onze markt is ook bekend bij onze Nederlandse buren en ook de Walen vinden de weg naar Reet. Onze wijk wordt overspoeld door schattenjagers en opkopers, maar evengoed de liefhebber van rommelmarkten of de occasionele bezoeker vindt er zijn gading.
James, 2010-09-02
( 0 )

Dit is een goede tip.

Iedereen die snel en op een relatief makkelijke manier wat extra geld wilt bijverdienen kan zich aanmelden als standhouder op een rommelmarkt in de buurt. Gewoon even achter de contactinformatie komen van de organisator en de mogelijkheden bespreken. Tegenwoordig is het ook makkelijk om je tweehands spullen op online rommelmarkten te verkopen zoals www.marktplaats.nl en www.tweedehands.net. Tweedehands.net is gratis dus hiermee bespaar je de kosten voor een stand bij een rommelmarkt.

Een paar maanden geleden had ik 3 paar sportschoenen en hardloopschoenen gekocht en geen van allen bleken me te passen. Nu een paar maanden later staan ze nog steeds in mijn kamer te wachten op een nieuwe eigenaar, terwijl ik er allang 60 euro of zelfs meer mee had kunnen verdienen. Echte euro's. Was alleen niet zo goed in het nemen van foto's, iets wat je op marktplaats-achtige websites wel nodig hebt om je product te tonen aan je publiek. Hierdoor heb ik deze activiteit tot op de dag van vandaag uitgesteld, maar het lijkt me erg leuk om als bijverdienste tweedehands spul te verkopen op online handelssites en verkoopsites.

Met vriendelijke groet,
James
http://james.infoyo.nl/
Guy vinck, 2011-08-09
( 0 )

27 mei 2012 internationale rommelmarkt 50000m² Reet (Belgie - Antwerpen) met meer dan 500 standhouders uit de ganse BENELUX op het recreatieterrein van de Kleine Paepedaelen te Reet (Rumst). Standhouders kunnen nog steeds inschrijven door storting van €7,5/5lm op rekeningnr van vzw Kleine Paepedaelen 733-0160860-64. Auto kan bij de stand blijven. Bezoekers hebben gratis toegang. Info: guy.vinck@pandora.be of op gsmnr 0032 (0)473 750011 (na 18u) www.kleinepaepedaelen.be Stortingen vanuit het buitenland kunnen ook op ons internationaal rekeningnr: (IBAN) BE29 7330 1608 6064 (BIC) KREDBEBB Zowel de standhouders als de bezoekers komen van heinde en ver. Niet alleen uit alle hoeken van Vlaanderen maar onze markt is ook bekend bij onze Nederlandse buren en ook de Walen vinden de weg naar Reet. Onze wijk wordt overspoeld door schattenjagers en opkopers, maar evengoed de liefhebber van rommelmarkten of de occasionele bezoeker vindt er zijn gading.

rommelmarkten , brocante, brocantes, calendrier des brocantes, marches aux puces, vlooienmarkten, antiekmarkt, braderie, astuce brocante, rommelmarkt
Guy vinck, 2014-11-29
( +1 )

24 mei 2015 internationale rommelmarkt 75000m² Reet (Belgie - Antwerpen) met meer dan 565 standhouders uit de ganse BENELUX op het recreatieterrein van de Kleine Paepedaelen te Reet (Rumst). Standhouders kunnen inschrijven door te mailen naar
rommelmarkt.reet@telenet.be
Auto kan bij de stand blijven. Bezoekers hebben gratis toegang.
Info: https://www.facebook.com/kleinepaepedaelenZowel de standhouders als de bezoekers komen van heinde en ver. Niet alleen uit alle hoeken van Vlaanderen maar onze markt is ook bekend bij onze Nederlandse buren en ook de Walen vinden de weg naar Reet. Onze wijk wordt overspoeld door schattenjagers en opkopers, maar evengoed de liefhebber van rommelmarkten of de occasionele bezoeker vindt er zijn gading.

rommelmarkten , brocante, brocantes, calendrier des brocantes, marches aux puces, vlooienmarkten, antiekmarkt, braderie, astuce brocante, rommelmarkt, Marché aux camelots, flohmarkt

Reet is een dynamische gemeente en mag zich met recht en rede zeker dit jaar de feestgemeente van de Rupelstreek noemen. Dit jaar organiseert de vzw wijkraad kleine Paepedaelen zijn 12de rommelmarkt. In het kader van dit jubileumfeest organiseert de wijkraad op pinksterenzondag 24 mei 2015 van 8h tot 17h in ondersteuning met het Gemeentebestuur van Reet zijn jaarlijkse internationale rommelmarkt in de straten van de wijk Kleine Paepedaelen. Op een oppervlakte van 75000 m² bieden meer dan 565 standhouders uit de ganse Benelux hun rommel en andere schatten te koop aan. Dit is niet zomaar een lokaal evenementje want de afgelopen 5 jaar telde men hier meer dan 10.000 bezoekers! Een feest voor iedereen Zelfs een dertigtal standhouders vanuit Nederland, Wallonië, Duistland en één Spaanse standhouder zullen naar onze contreien afzakken. We kunnen gerust zeggen dat deze markt één van de grootste van Vlaanderen is. Een jaarlijks wederkerend voorjaars evenement dat tot doel heeft de bewoners van de wijk Kleine Paepedaelen te steunen in alle aspecten van het dagelijks leven. Zo wordt er materiaal aangekocht om de wijkchalet te onderhouden en organiseert men activiteiten voor alle bewoners, jong en oud. Wie reeds eerder op een event van de vzw Kleine Paepedaelen in de Rumstse deelgemeente aanwezig was, weet dat dit steeds succesvol is. De laatste maanden hebben de leden van het comité zich weer belangeloos ingezet om u dit weekend te kunnen aanbieden, iets dat toch een speciale vermelding verdient. Hopelijk helpen de weergoden ons dit jaar opnieuw een dergelijke opkomst te evenaren. De doelstellingen die we ons hadden vooropgesteld werden alvast bij vorige edities bereikt.
Er is heel wat randanimatie op het terrein voorzien. Een feest voor iedereen
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl