X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Suggestie voor Moederdag

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Auguri18 Auguri18 Auteur op infoyo sinds
23 Januari 2010


Bekijk het profiel van Auguri18
Datum: 26-04-2010
Auteur: Auguri18
Elk jaar vieren we massaal Moederdag en breken we onze hersens over wat we dit jaar moeten geven aan moeder de vrouw. Natuurlijk worden we ongevraagd getrakteerd op tientallen reclamefolders en helpt de televisie ons ook herinneren dat deze bijzondere dag er weer aan zit te komen. In dit artikel een alternatief cadeau, om echt te laten blijken dat ze bijzonder is!

Hoe een waterval blijft stromen

Hoe een waterval blijft stromen De meeste mensen vervallen in makkelijk te verkrijgen cadeaus. Op zich niets mis mee, maar tegelijkertijd willen mensen ook wel eens wat anders. De ingrediŽnten voor deze suggestie zijn een fotobewerkingsprogramma (zoals Photoshop, Corel Paint, Picasa, Paint) en natuurlijk een aantal fotoís van je moeder en/of andere gezinsleden. Uiteraard is enige kennis van deze programmaís handig. Schiet je kennis tekort, dan kun je altijd nog op youtube zoeken onder het kopje Ďtutorialí met daarachter de naam van het programma.

Deze fotoís ga je samensmelten tot een eigen gemaakte compositie. Het aardige van deze programmaís is dat je een eigen werkelijkheid kan creŽren. Zo kun je een wildwater rivier combineren met je moeder op waterskiís of je moeder plaatsen in een omgeving waar ze wellicht nog nooit geweest is. Dit is een kwestie van persoonlijke smaak en je eigen ideeŽn. Aardig is het om natuurlijk een situatie te kiezen die prima bij je moeder past (of juist niet!).

In het programma kun je uitsnedes maken en toevoegen aan een andere foto. Selecteer een foto die de kenmerken heeft zoals je die wilt toepassen. Bijvoorbeeld een gezicht van je moeder (of haar kinderen of andere gezinsleden) uitsnijden waarop ze een verschrikt gezicht trekt, of juist serieus of gapend of verzin het maar. Dit gezicht kun je dan combineren met een ander lichaam (of haar eigen). Wil je dat je moeder waterskiŽn staat, dan zoek je via internet een foto van iemand die dat aan het doen is. Vervolgens snijdt je de originele persoon uit deze foto zodat je alleen de persoon inclusief skiís overhoudt zonder hoofd. Vervolgens plak je hier het gezicht van je moeder op. Het geheel sla je op en importeer je in de wildwater rivier.

Na het maken van de foto sla je deze op. Uiteraard even kritisch kijken of alles er realistisch uitziet. De laatste stap is om de foto te uploaden naar een fotobestelsite. Zelf heb ik ervaring met pixum, maar er zijn natuurlijk veel meer sites die deze mogelijkheid bieden (hema, quelle). Op deze sites kun je kiezen uit verschillende lay-outs en afmetingen en is het ook vaak mogelijk om nog tekst toe te voegen aan de gemaakte foto (het is niet aan te raden om van tevoren alvast tekst toe te voegen aangezien dit niet duidelijk op de uiteindelijke foto overkomt). Bestellen en je originele moederdagcadeau wordt binnen een aantal dagen bij je thuis afgeleverd. Koop een leuk lijstje eromheen en je hebt een origineel moederdagcadeau!

Andere ideeŽn voor fotocomposities: moeder en/of aanverwanten in een achtbaan, in een kano, in de jungle, reuzenrad, op een andere planeet, hangend aan de brug van San Francisco, bovenop het Empire State Building, Dubai, onder water, kortom bedenk een passende omgeving en zorg dat het geheel natuurlijk overkomt!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl