X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Spiegelreflexcamera en pats boem je bent fotograaf

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van enaud enaud Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van enaud
Datum: 15-01-2010
Auteur: Enaud
Tegenwoordig is het kopen van een spiegelreflexcamera veel toegankelijker geworden dan een aantal jaren geleden, voor nog geen 500 euro heb je al een leuke complete camera. Tegenwoordig kan je zelfs een spiegelreflexcamera kiezen bij het nemen van een telefoonabonnement.

Maar waarom denken mensen, als ze een spiegelreflexcamera aanschaffen, dat ze meteen ook geweldige foto's kunnen maken en sommigen zelfs denken dat ze al gelijk 'fotograaf' zijn. Er komt heel wat meer bij kijken, dan alleen maar op het knopje drukken. Compositie, witbalans, sluitertijd, ISO-waarden, diafragma etc. en een heel groot stukje creativiteit.
Iedereen kan foto's maken op de volautomatische stand. Maar dan hoef je ook niet perse een spiegelreflex camera aan te schaffen.
Een spiegelreflexcamera wil niet zeggen dat je automatisch mooie foto's maakt, het is degene die de camera bedient die mooie foto's kan maken. Geef iemand die een goed oog heeft voor compositie, beelden en erg creatief is een compactcameraatje met 3 megapixels en iemand die hier absoluut geen oog voor heeft een spiegelreflexcamera met de meest ingenieuse snufjes op die camera. Laat ze allebei een middagje foto's schieten en dan aan het eind van die middag de foto's bekijken. Degene met het 3 megapixelcameraatje zal  veel interessantere, mooiere foto's hebben gemaakt dan degene met de spiegelreflexcamera. Dus nee je bent niet meteen fotograaf als je een spiegelreflexcamera in je bezit hebt.

Kortom

Je kan de duurste apparatuur kopen die je wil, als je er geen verstand van hebt, heb je er helemaal niks aan. Verdiep jezelf in hetgeen je wilt kopen en ga bij jezelf na wat je er mee wilt doen. Ga eens kijken bij een fotomuseum of kijk op internet op sites van fotografen, bestudeer de beelden als je verder wilt gaan in de fotografie, dat maakt het voor jezelf ook interessanter.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl