X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Je mooiste foto op canvas

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van PeterBee PeterBee Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2009


Bekijk het profiel van PeterBee
Datum: 31-03-2009
Auteur: PeterBee
Een foto op posterformaat in een houten lijstje aan de muur? Ontzettend ouderwets! Want voor weinig geld laat je je mooiste kiekje tegenwoordig afdrukken op canvas.

Je eigen schilderij

Een canvas doek van de mooiste foto van je gezin, je vakantie, je huwelijk, je huisdier of ieder ander plaatje dat je graag terugziet: het kan en het hoeft niet veel te kosten. Met de opkomst van digitale fotografie is de manier waarop foto's een plek krijgen in veel interieurs sterk veranderd. Natuurlijk kun je nog steeds een mooie vergroting laten maken van je favoriete vakantiefoto en deze inlijsten. Maar nu steeds meer mensen hun digitale foto's zelf kunnen bewerken en versturen via internet, groeit ook het aantal mogelijkheden om je foto op een originele manier af te laten drukken. Op een muismat, een T-shirt, een mok of een keukenschort bijvoorbeeld. En de nieuwste trend is om je foto op canvas af te laten drukken. Je eigen schilderij in je huiskamer dus.

Let op kwaliteit

Het enige wat je hoeft te doen is een mooie en scherpe foto maken en deze versturen naar één van de vele websites die de canvas doeken aanbieden. Maar let wel op kwaliteit. Het opspannen van een canvas doek is een nauwkeurig werkje. De kwaliteit van het doek en het houten frame kan ook verschillen. Je wilt tenslotte lang kunnen genieten van je mooiste foto. Dat hoeft overigens geen nieuw kiekje te zijn: je kunt ook een oude jeugdfoto inscannen en op canvas af laten drukken. Of een kindertekening. Leuk om cadeau te doen en een mooie manier om je eigen interieur een persoonlijke touch te geven!

Reacties op dit artikel
Patrick, 2010-02-07
( 0 )

Er zijn veel aanbieders voor een foto op canvas. Op [url]www.vergelijkcanvas.nl[/url] zijn de meeste aanbieders opgenomen in de database en worden de prijzen vergeleken van alle formaten foto op canvas. Ik vind het erg handig aangezien ik zo zelf niet alle websites langs hoef te gaan om de prijzen te vergelijken.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl