X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Tegenvallend internetdaten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van somirori somirori Auteur op infoyo sinds
08 November 2010


Bekijk het profiel van somirori
Datum: 16-11-2010
Auteur: Somirori
Lang leve deze nieuwe manier van daten, dacht ik toen ik het internetdaten ontdekte. Leuke contacten maakte ik met verschillende mannen. In de e-mails wisselden we al veel informatie uit en vaak klikte het echt. Ook hadden we vaak dezelfde hobbys of interesses. Hoe apart vond ik het dan ook dat de mannen niets meer lieten horen, nadat ze mijn foto hadden gezien.

Afknapper

Een echte afknapper vond ik dit. Ik betaalde me zowat scheel om te kunnen daten om een leuke man aan de haak te slaan. Dat deden die mannen ook, anders hadden ze nooit met me kunnen mailen. Hoe sneu is het dan als er na leuk e-mailcontact toch geen vervolg mag komen, doordat de jongeman aan de andere kant van het internet niet meteen helemaal enthousiast wordt van mijn foto.
Op zo'n site beschrijf je jezelf trouwens ook uitgebreid. Hierin lieg ik totaal niet over mezelf. De mannen kunnen dus al weten hoe ik er zo'n beetje uitzie. Nu geef ik toe dat ik geen Tatjana ben ofzo, geen lekkere blondine met cup f ofzo. Maar dat kunnen ze dus al weten. Ik snap dus niet waarom ze dan het contact meteen verbreken. Echt lelijk vind ik mezelf nu ook weer niet.

Onzeker

Maar na een aantal afwijzingen op deze manier, wordt je wel ontzettend onzeker. Iedere keer weer afgewezen worden op je uiterlijk is niet echt een opsteker. Op een gegeven moment ga je zelfs aan jezelf twijfelen. Maar uit mijn omgeving hoorde ik dat dit niet nodig was.
Juist mijn aanstekelijke lach spreekt veel mensen aan, alleen niet de juiste mannen, helaas. Maar ja, die lach kan ik moeilijk via een foto laten zien. Dus waarschijnlijk is internetdaten toch niet de juiste manier voor mij om een man aan de haak te slaan. Want hoeveel tegenslagen kan een mens verwerken? Op de sites wordt wel geschreven dat iedereen met respect met de andere daters moet omgaan, maar daar heb ik dus vrij weinig van gemerkt. Jammer, maar ik ga andere datingmanieren onderzoeken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl