X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrouwen aanspreken op straat

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +7 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 31-10-2010
Auteur: Tane
Veel mannen worden verlegen wanneer ze denken aan het aanspreken van een aantrekkelijke onbekende vrouw op straat. Deze aanspreekangst is echter niet reŽel. De angst voor afwijzing stamt uit de oertijd. Het aanspreken van mooie vrouwen zorgt er zelfs voor dat jij je als een winnaar voelt!

Aanspreekangst

Veel mannen worden een beetje verlegen van het idee om een aantrekkelijke onbekende vrouw aan te spreken op straat. Nu is dit niet meteen een ramp. Het is zelfs een natuurlijke reactie. Maar wel ťťn die in de huidige moderne maatschappij niet meer zo veel betekenis heeft. Waar komt deze aanspreekangst nou eigenlijk vandaan? Om deze vraag te beantwoorden, gaan we terug naar de oertijd.

In de oertijd leefden mannen samen met vrouwen in kleine stammen. Iedereen wist van elkaar waar hij of zij mee bezig was. Als een man werd afgewezen door een vrouw, dan wist de hele stam dat. Omdat een man die wordt afgewezen vaak ook zijn aantrekkingskracht bij andere vrouwen verliest, bedachten veel oermannen zich wel meerdere malen voordat zij een vrouw probeerden te versieren. Wij hebben deze angst voor afwijzing overgeŽrfd van onze voorouders. In de huidige maatschappij komt een man zoveel vrouwen in zijn leven tegen, dat de angst voor afwijzing zijn geldigheid verliest.

Het aanspreken van een mooie vrouw is in werkelijkheid niet zo eng als sommige mannen zich voorstellen. Zelfs alle meesterverleiders hebben nog wel eens last van deze angst voor afwijzing. Na het aanspreken van een mooie vrouw verdwijnt deze angst als sneeuw voor de zon. En maakt ruimte voor een geweldig gevoel: het gevoel van een winnaar! Je hebt immers je aanspreekangst overwonnen!

Vrouwen aanspreken op straat

Een onderdeel van de drempel die veel mannen voelen bij het op straat aanspreken van mooie vrouwen, is dat veel mannen niet weten wat ze moeten zeggen. Zij zijn op zoek naar een originele openingszin en hier zit vaak een denkfout. Een openingszin hoeft namelijk helemaal niet origineel te zijn. Het draait er juist om wat er verder in het gesprek gebeurt en of je een band met de vrouw in kwestie weet te creŽren. Een goede opening volstaat vaak met "Hoi" of "Hallo". Zeg vervolgens dat je haar een leuke uitstraling vindt hebben. Stel je voor en vraag ook wat haar naam is. Blijf eventjes met haar praten en nodig haar vervolgens uit om samen iets te gaan drinken. Heb je nu geen tijd om een drankje te doen, vraag haar dan naar haar telefoonnummer. wilt ze niets drinken of ze geeft haar telefoonnummer niet, bedenk dan dat je al hebt gewonnen door haar aan te spreken!

Reacties op dit artikel
Just another asshole, 2010-12-06
( +5 )

Wow, nu durf ik eindelijk dat ene meisje aan te spreken!
Bedankt, ik hou van je, Tane!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl