X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verleid Iedere Vrouw

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 20-10-2010
Auteur: Tane
Verleid Iedere Vrouw is een cursuspakket van de datingcoach Dr. Alphadoc. Het bestaat uit een workshop, een DVD, diverse audio CDs en enkele boeken. Het pakket is bedoeld om jou binnen no time een ware verleider te maken.

Workshop Verleid Iedere Vrouw

De workshop van Verleid Iedere Vrouw bestaat uit twee onderdelen. Een theoretisch onderdeel en een praktijkonderdeel. In het theoretische gedeelte worden de spelregels van het verleiden uitgelegd. Zo wordt er verteld hoe je een vrouw op straat aanspreekt en hoe je precies een compliment geeft. Er wordt ook verteld hoe vaak je een compliment aan een vrouw mag geven, zodanig dat je je aantrekkingskracht behoudt.

Omdat wij van Verleid Iedere Vrouw niet geloven in stoffige klaslokalen, gaan wij in het praktijkonderdeel met jullie mee de straat op om in real-life situaties vrouwen aan te spreken. Daar mag je het geleerde in de praktijk brengen. Omdat wij de hele tijd bij jullie blijven, krijgen jullie direct feedback op jullie approaches. De kans is zeer groot dat je dezelfde dag nog een date of een telefoonnummer scoort!

De DVD en audio CD van Verleid Iedere Vrouw

Op de DVD en de audio CD staan de theorie van Verleid Iedere Vrouw nog eens haarfijn uitgelegd. Zo kunnen jullie alles nog eens op jullie eigen tempo doornemen thuis. Omdat je kennis het beste tot je neemt wanneer deze kennis steeds herhaald wordt, zijn zowel de DVD als de audio CD de investering meer dan waard.

Het boek van Verleid Iedere Vrouw

Het boek van Verleid Iedere Vrouw is geen herhaling van de workshop en de DVD. Het boek gaat veel verder dan dat. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de kunst van het verleiden, is het boek een echte aanrader. Wanneer het aanspreken van vrouwen vloeiend verloopt, dan zal het boek je versierkunsten verder brengen dan je ooit had durven dromen. Er hangt wel een risico aan het boek: de vrouwen zullen niet meer van je af te slaan zijn!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl