X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Aanspreekangst en vrouwen aanspreken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+8
  Goed artikel ( +8 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 13-10-2010
Auteur: Tane
Veel mannen vinden het nogal eng om zomaar een leuke vrouw aan te spreken op straat. Alleen al van het idee om haar aan te spreken, raken veel mannen in de zenuwen. Deze aanspreekangst blokkeert echter ons liefdesleven en ons zelfvertrouwen met vrouwen. Het is daarom van belang om die leuke vrouw toch aan te spreken!

Aanspreekangst en vrouwen aanspreken

Veel mannen vinden het nogal eng om zomaar een leuke vrouw aan te spreken op straat. Alleen al van het idee om haar aan te spreken, raken veel mannen in de zenuwen. Deze aanspreekangst hebben veel mannen omdat zij bang zijn om afgewezen te worden. Of ze zijn bang dat haar boze vriendje om de hoek staat. Deze angst stamt echter uit de tijd van de oermensen, toen de hele stam op de hoogte werd gebracht als een man werd afgewezen door een vrouw. Of hij probeerde de vrouw van het stamhoofd te versieren! Maar in de oertijd kwam je als man ook niet zoveel vrouwen tegen in je leven. De wereld is heel mobiel geworden en men heeft zelfs dates via dating websites.

Per dag komt een man tegenwoordig tientallen vrouwen tegen op straat. De angst om afgewezen te worden is in deze moderne wereld irreŽel, omdat een afwijzing van ťťn vrouw geen invloed heeft op je verdere liefdesleven. Aanspreekangst is dus eigenlijk ook een angst voor nieuwe situaties. Je zult nooit van te voren weten hoe een vrouw gaat reageren.

Aanspreekangst bij mooie vrouwen blokkeert je succes en zelfvertrouwen met vrouwen. Het is dan ook belangrijk om de aanspreekangst te negeren en haar toch aan te spreken. Het aanspreken zal je meteen een goed gevoel geven. Zo verdwijnt aanspreekangst na verloop van tijd. Het kan helpen om haar in je verbeelding iets minder speciaal of knap voor te stellen, zodat het gesprek niet stroef verloopt.

Reacties op dit artikel
Dimitri, 2012-08-21
( +2 )

Hoe spreek ik een vrouw aan op het werk??
Ronald, 2012-08-28
( +2 )

Prima stukje!
Gerrie, 2013-01-14
( +1 )

Thanks - ik was eigenlijk altijd benieuwd waarom het zo'n gelatenheid bij mezelf veroorzaakt als ik een vrouw aanspreek.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl