X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoeveel geld uitgeven op een date?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 18-09-2010
Auteur: Tane
Veel mannen vragen zich af hoeveel geld zij nou eigenlijk zouden moeten uitgeven op een date. Ik hoor veel verhalen over mannen die honderden euros uitgeven in een duur restaurant. Zonder dat er een vervolgdate komt. Dit artikel beschrijft waarom zijn waarschijnlijk niet meer wilt daten met je. En hoeveel geld je eigenlijk zou moeten uitgeven op een date.

Veel mannen geven bakken met geld uit op een date

Vaak zie je dat mannen honderden euro's uitgeven op een date. Zij hopen hiermee bij de vrouw in een goed boekje te komen. Ze hopen dat zij denkt: "Wat lief dat hij dit allemaal overheeft voor mij". Maar in werkelijkheid bereik je met veel geld uitgeven juist het tegenovergestelde.

Geef niet veel geld uit op een date

Veel vrouwen gaan zich schuldig voelen als jij honderden euro's aan haar uitgeeft. Dit kan diverse redenen hebben. Zij vinden jou bijvoorbeeld niet aantrekkelijk, maar willen je niet kwetsen. Ze vinden het zielig dat jij zoveel voor hen over hebt gehad. Andere vrouwen gaan denken dat jij al dat geld nodig hebt om indruk op haar te maken. Dat je vanuit jezelf niet genoeg zelfvertrouwen hebt. En dit compenseert met je geld. En deze factoren geven de vrouw een slecht gevoel over de date. Ze besluiten om geen vervolgdate met je te hebben.

Hoewel het in veel mindere mate voorkomt dan het bovenstaande, zijn er ook vrouwen die misbruik gaan maken van jouw geld. Ze vinden je bijvoorbeeld maar een sul en laten zich de hele avond door jou trakteren. Om je vervolgens nooit meer te zien.

Hoeveel geld moet ik uitgeven op een date?

Voor een geslaagde date hoef je eigenlijk maar tien tot vijftien euro uit te geven. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan picknicken. Als het klikt kun je onder het genot van een wijntje samen de zonsondergang bekijken. Of maak een boswandeling. Dit is gratis. Een date die herinneringswaardig is, is veel belangrijker dan het uitgeven van honderden euro's. Je laat zien wie je bent. Ze zal je veel meer respecteren dan een man die alleen maar indruk kan maken met zijn geld.

Reacties op dit artikel
Hlwe, 2010-10-21
( -2 )

Sandra, 2013-01-19
( +1 )

Thanks, ik zal maximaal 10 euro uitgeven
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl