X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Meisjes aanspreken: het jaloerse en agressieve vriendje

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 17-08-2010
Auteur: Tane
Het is misschien wel de schrik van de meeste mannen. Je spreekt op straat een meisje of een vrouw aan en op de hoek staat haar jaloerse en agressieve vriendje. Even later komt hij de confrontatie met je zoeken. Misschien is de angst hiervoor wel de grootste reden dat de meeste mannen een vrouw of meisje gewoonweg niet durven aan te spreken.

Laat je niet weerhouden om vrouwen aan te spreken

Wist je dat al dat wanneer een verkoper van een auto zich van te voren een doemscenario indenkt, dat de kans van slagen van de verkoop van de auto vervolgens heel klein is? Dat de verkoper in feite al zijn eigen lot heeft bepaald? Zo werkt dit ook met verleiden en het aanspreken van vrouwen en meisjes op straat. De angst dat er iets onverwachts gebeurt, weerhoudt de meeste mannen ervan te werken aan hun liefdesleven. Zo zijn ze bijvoorbeeld bang dat haar vriend een paar meter verderop staat en de confrontatie zoekt met jou. In meer dan 300 approaches is dit bij mij slechts twee keer voorgekomen. Maar het feit dat het af en toe voorkomt, vereist enige voorbereiding om goed met de situatie om te gaan.

Wat er daadwerkelijk gebeurt bij het agressieve vriendje

Wanneer haar vriend daadwerkelijk inzit over het feit dat jij haar aanspreekt, dan heeft die persoon zijn emoties niet helemaal op orde. Hoe erger haar vriendje er een punt van maakt dat jij haar hebt aangesproken om te daten, hoe jaloerser hij blijkt te zijn. En hoe minder aantrekkelijk hij in haar ogen wordt. Vrouwen willen namelijk een sterke man die kan omgaan met voor- en tegenspoed. Een vrouw wil een man die zijn gevoelens op een rijtje heeft. Iemand die er niet mee kan omgaan dat zijn knappe vriendin regelmatig wordt aangesproken, zal in haar ogen geen sterke man meer zijn na verloop van tijd.

Hoe reageer je op haar agressieve vriendje?

Blijf volkomen kalm wanneer er een jaloerse vriend voor je neus staat. Er is namelijk niets aan de hand. Het is volkomen normaal dat een leuke meid regelmatig op straat wordt aangesproken. Anderen zullen haar ook wel eens hebben aangesproken, wanneer ze alleen was. Wat hier aan de hand is, is dat een jongen er niet mee om kan gaan dat er kapers op de kust liggen. Hij is te bang om zijn vriendin te verliezen en beantwoordt dit het liefst met agressiviteit. Maar jij bent een echte man. Een winnaar. Een kampioen. Het is beter om medelijden met de jongen te hebben, dan mee te gaan in zijn agressiviteit. Laat zien dat je je van geen kwaad bewust bent en laat blijken dat je hem het meisje gunt. Voor jou is dit namelijk daily business en je zult spoedig je droommeisje tegenkomen.

Reacties op dit artikel
Maangodin, 2010-08-18
( -1 )

Zoals in een ander artikeltje van je generaliseer je ook hier weer. Niet alle mannen en vrouwen zijn hetzelfde. Niet alle vrouwen vinden het prettig om op straat aangesproken te worden en bovendien zullen niet alle maneen zomaar met vrouwen op straat af willen spreken voor een date. Persoonlijk zou ik behoorlijk afknappen op een man die me op straat aan zou spreken om te daten. Hoewel mijn partner absoluut niet jaloers is aangelegd zou hij hier zeker iets van zeggen tegen een dergelijke man mocht dit voorvallen (en alleen op een minder vriendelijke manier als deze persoon mijn afwijzing niet voldoende zou vinden).
Uit de stukjes die ik van je gelezen heb zou ik bijna gaan denken dat je een heel verwrongen beeld hebt gemaakt van zowel mannen als vrouwen. Misschien is kun je overwegen hier eens goed over na te denken voordat je een volgend artikel schrijft want je schrijfstijl is erg leuk.
Tane, 2010-08-18
( +2 )

Hoi Maangodin,

Ik weet niet welk artikel jij gelezen hebt, maar het was duidelijk niet dit artikel

Vriendelijke groet,
Tane
Tane, 2010-08-18
( +1 )

Overigens zou ik best de discussie met je willen gaan aangaande man/vrouw relaties, alleen is mijn kennis gebaseerd op ervaring en jouw antwoorden vooral op hypotheses. Je spreekt vaak in termen van "als ...." of "stel dat...." . En zo is er geen discussie mogelijk over versieren en verleiden. De informatie die ik hier plaats, is het resultaat van jarenlang experimenteren. De vraag is dan ook of jij het ook echt hebt ervaren dat je op straat bent aangesproken.

Je zegt dat je partner absoluut niet jaloers is aangelegd. Maar waarom gaat hij dan vervolgens de confrontatie zoeken met de persoon die jou zou aanspreken? Dan is hij dus wel heel jaloers, maar verbergt zich achter drogredenen naar jou toe. Mensen zoals ik prikken daar zo doorheen.
Booster, 2010-08-18
( +3 )

Hey Maangodin,

ik snap hoe je denkt, en jullie hebben allebei gelijk, maar het gaat niet over dezelfde situatie. Jij stelt je waarschijnlijk een creep voor die op straat op je af stapt en meteen vraagt of je een date wilt, gewoon als eerste vraag. Natuurlijk is dit niet leuk, deze jongen gaat puur op uiterlijk af en let niet op innerlijk.
Echter wat Tane volgens mij bedoelt is juist een meisje aanspreken, misschien een complimentje geven omdat ze er leuk uit ziet of iets schattigs heeft. Vervolgens een gesprek van een paar minuten voeren om een klein beetje een beeld te vormen van je persoonlijkheid en op basis daarvan beslissen om haar wel of niet op een date te vragen.

Overigens ben ik het ook niet met de 2e alinea eens. Een jongen die meteen komt zeggen van 'hé dat is mijn vriendin, praat maar met iemand anders' is natuurlijk zielig en onzeker. Echter een jongen die jou gewoon laat uitpraten met die vreemde omdat hij er op vertrouwt dat jullie iets hebben en dat jij dat niet zomaar weg wilt gooien is juist sexy. Het probleem is alleen als de vreemde vervelend wordt en van geen ophouden weet. In dat geval heb je juist graag dat je vriendje je komt helpen en de jongen vertelt dat zijn gedrag niet gewenst is.
Ik ga er echter van uit dat Tane niet een dergelijke jongen is en weet waar de grenzen liggen. Als hij je op straat zou aanspreken zou dat een leuke ervaring voor je zijn, ongeacht of je met hem op een date gaat daarna of niet. Hij wil meisjes blij maken en laat ze in hun waarde. Of het gesprek daadwerkelijk tot een date leidt is niet eens zo belangrijk.

xx
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl