X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrouwen houden is meer werk dan vrouwen versieren

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 28-06-2010
Auteur: Tane
Veel mannen zijn zich er niet van bewust dat zodra zij een vrouw hebben versierd, zij er ook nog aan moeten werken om haar te houden. Veel mannen, inclusief ikzelf, hebben de neiging om te denken: "de buit is binnen" en dan achterover te gaan zitten, zonder verder nog iets te ondernemen.

Vrouwen houden is meer werk dan vrouwen versieren

Het is echter zo dat het houden van een vrouw meer werk is dan het krijgen van een vrouw. Aantrekkingskracht is namelijk iets dat net zo snel weer verdwijnt, als dat het ontstond. Wanneer je voor haar niet aantrekkelijk blijft, verliest ze binnen enkele dagen tot weken weer haar interesse in jou. En gaat ze op zoek naar iemand met meer aantrekkingskracht.

Aantrekkelijk blijven

Het is dus belangrijk om niet alleen in het begin aantrekkelijk voor haar te zijn, maar om ook aantrekkelijk voor haar te blijven. Dit geldt altijd. Of je nou net een maandje in een relatie zit of dertig jaar getrouwd bent. Veel mannen vervallen in een soort strandbal die altijd maar met haar meewaait, na een paar maanden of een paar jaar in een relatie. Een soort ja-knikker. Iemand die over zich heen laat lopen door haar. Je voelt je hier misschien een tijdje comfortabel mee, totdat zij opeens begint te twijfelen. In eerste instantie zul je denken: "Maar ik geef haar toch alles wat ik kan geven?". Maar daar wringt nu net de schoen. Vrouwen willen een sterke, dominante man die haar niet op een voetstuk plaatst.

Tips om haar te houden

Je hoort je vriendin misschien weleens zeggen: "Je bent veranderd in onze relatie, je bent niet meer de man van vroeger". Wat zij eigenlijk bedoeld, is dat je voor haar te gemakkelijk geworden bent. Je bent geen uitdaging meer. Haar verliefdheid is weg. Wanneer je er geen werk van maakt, zul je haar vanaf dat moment binnen enkele maanden verliezen. Wanneer je er wel werk van maakt, kun je haar zelfs nog meer aan je binden dan ooit tevoren.

De manier om een vrouw lang te kunnen houden, is door altijd te zorgen dat je voor haar een uitdaging blijft. Wanneer zij jou al binnen enkele weken door en door kent, dan kun je er vanuit gaan dat je geen lange relatie hebt. Zorg dat zij nooit hoogte van je kan krijgen.

Regisseer tevens je eigen leven. Wanneer jij ergens geen zin in hebt, zeg dan "nee". Plaats haar niet op een voetstuk en wees zuinig met het geven van cadeaus of complimenten. Wees de reiziger op zijn eigen pad. Zij reist met jou mee, in plaats dat jij met haar meereist. Zij komt in jouw realiteit in plaats van andersom.

Reacties op dit artikel
Fons, 2010-07-10
( -3 )

Nou, Als ik dit stukje "relatieadvies' lees blijft er niet veel anders over dan te concluderen dat de jij een kind van zes moet zijn. "Zorg dat zij nooit hoogte van je kan krijgen" - Welk een psychologische onbenul moet je zijn om zo iets als tip weg te geven. "Wees zuinig met het geven van cadeaus of complimenten" - Wat voor gevoelsarme moeder moet je hebben gehad om alleen al op zo een gedachte te komen.
En als klap op de vuurpijl "Zij reist met jou mee, in plaats dat jij met haar meereist"- Je kunt niet meer van je zelf maken dan wat je bent, een eenzame, verbitterde egoist.
Tane, 2010-08-04
( +2 )

Fons,

Zoek psychologische hulp. Doe het voor jezelf
Mancipatie, 2010-09-18
( +1 )

@Tane, Denk je echt dat je g√©√©n pleaser meer bent of een vrouw niet meer op een voetstuk plaatst als er nog gedachten in je opkomen van; ‚Äúde buit is binnen‚ÄĚ? Vraag jezelf eens af over welke buit je het hebt?, hoe verheugend het eigenlijk kan zijn om haar te verliezen?, en wat een vrouw eraan doet om een man te houden? Succes
Nu vrouwen-narcistischer-en-egocentrischer-dan-ooit-.html
Vrouwen_geilen_op_geld_en_status.html
Vrouwen vallen op getrouwde mannen
http://www.nu.nl/gezondheid/1939680/man-kijkt-naar-uiterlijk-vrouw-naar-status.html
http://50plus.blog.nl/algemeen/2008/03/10/vrouwen-blijken-mannen-toch-niet-zo-goed-te-kennen
http://www.kennislink.nl/publicaties/mooie-vrouwen-manipuleren
sos-papa.com. De gedresseerde man.pdf
Anoniem, 2012-05-10
( +1 )

Ik ben een vrouw en neem van mij aan, dit klopt maar voor een klein deel. Ik spreek voor alle vrouwen als ik zeg dat wij mannen gauw als een ego√Įst zullen zien als zij geen hoogte van hem kan krijgen. Natuurlijk moet je in het begin een beetje hard-to get spelen: niet teveel complimenten, wat later reageren enz. Maar, toon wel interesse in haar! Wees g√©√©n ego√Įst, want dan, raak je haar kwijt. Een vrouw wil veroverd worden.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl