X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Houd op met de serieuze jongen uit te hangen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 25-05-2010
Auteur: Tane
Eťn van de dingen die een man beter maakt in zijn liefdesleven, is het moment dat hij stopt met het serieus zijn en begint met het hebben van lol wanneer er dames in de buurt zijn. De angst voor afwijzing, aanspreekangst en het scannen naar signalen of ze ons leuk vindt, hebben ervoor gezorgd dat wij als mannen de neiging hebben om de zaak te overanalyseren.

Zelfs wanneer we weten dat we plezier moeten hebben, zijn we op een serieuze manier aan het zoeken naar hoe we dat plezier moeten krijgen. Allen zien we namelijk het belang van lol en plezier hebben rondom een mooie vrouw. Veel mannen vragen zich echter af hoe zij precies lol en plezier moeten hebben. Het gaat dan om slimme en doodnormale mannen, die het wel de hele dag gezellig op kantoor kunnen hebben en kunnen lachen. Op verjaardagen weten ze bij hun vrienden in het middelpunt te staan. Maar zodra er een mooie vrouw in de buurt is, klappen ze dicht. Grote kans dat je je hierin herkent.

De remedie

De remedie hiertegen is het realiseren dat de situatie zelf al grappig is. Al onze voorouders hebben moeten vechten om jou ter wereld te kunnen zetten. Zij hebben achter stieren aan moeten hollen met speren en hebben oorlogen moeten doorstaan. Je voorouders hebben dit sterke DNA aan jou doorgegeven. Nu ben jij bang voor een doodsimpele vrouw. Terwijl jij niet alleen het sterke DNA van je voorouders door je aderen hebt stromen, je bent tevens een winnaar uit miljoenen spermacellen. Je bent een geboren kampioen.

Wanneer je nog steeds angst hebt, deel het dan met de vrouw. Zeg: "Kijk! Is het niet grappig? Mijn vrienden vinden me een grappige man. En ook op mijn werk kunnen mijn collega's om me lachen. Maar wanneer ik een schitterende dame zoals jij tegenkom, word ik stijfjes en serieus. Ik ben op zoek naar hoe ik humor in het gesprek kan brengen. Is dat op zichzelf al niet grappig?"

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl