X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Voor elkaar koken op Valentijnsdag

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 04-05-2010
Auteur: Tane
Veel stellen vieren Valentijnsdag door naar een speciaal restaurant te gaan. Eigenlijk doen zoveel stellen dat, dat je er eigenlijk vanuit kunt gaan dat je in de populaire restaurants zal moeten reserveren. En bij restaurants waar dit niet het geval is, zul je lang moeten wachten tot er een tafel vrij is. Dit artikel geeft een paar simpele tips voor mensen die liever koken op Valenstijnsdag. Het zal tevens wat tips geven om het koken meer uniek te maken.

Koken voor je partner op Valentijnsdag

De belangrijkste tip voor het koken op Valentijnsdag is: houdt het gerecht enigszins simpel. Dit betekent niet dat je iets alledaags hoeft te maken. Het betekent meer dat het gerecht niet de moeilijk om te maken moet zijn. De reden hiervoor is

simpel. Wanneer het gerecht moeilijk te maken is, zul je de meeste tijd in de keuken staan. En dan is er minder tijd om samen van al die moeite te genieten.

Natuurlijk is het belangrijk om zeker te weten dat je partner het soort eten wat je maakt wel lekker vindt. Het is natuurlijk zonde als jij uren in de keuken staat te koken, terwijl je partner allergisch blijkt te zijn voor het eten. Houd in ieder geval rekening met persoonlijke voorkeuren en een eventueel dieet. Als je partner vegetarisch is, ga je natuurlijk geen vleesgerecht maken.

Zorg dat je de benodigde ingrediŽnten ruim van te voren hebt ingekocht. Dit om te voorkomen dat je in de laatste minuut op jacht moet gaan naar allerlei moeilijk te krijgen ingrediŽnten. Het voorkomt ook dat je allerlei vervangend voedsel moet gaan maken.

Samen koken op Valentijnsdag

Misschien wil je het geen verrassing houden, maar wil je juist samen met je partner koken op Valentijnsdag. Het is een leuke manier om samen te zijn. Onlangs was nog in het nieuws dat stellen per dag maar vijfenzeventig minuten quality time hebben, dus waarom niet? Het wordt dan ook mogelijk om toch een moeilijke maaltijd te maken, maar dat is natuurlijk niet nodig. Het gaat in dit geval om de quality time.

Eťn manier om het gerecht dat je samen kookt op Valentijnsdag meer waarde toe te kennen, is om van te voren samen kookles te nemen. Jij kunt met je partner samen kooklessen gaan volgen en er een nieuwe stijl van koken leren. Ook dit komt de quality time ten goede. Bovendien mag je het gerecht dat je hebt gemaakt vaak mee naar huis nemen. Zo kunnen jullie mooi oefenen voor Valentijnsdag.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl