X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Daten kan ook goedkoop

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 23-04-2010
Auteur: Tane
Je ziet vaak mannen honderden euros uitgeven aan dates. En vaak behalen zij niet eens de resultaten die zij zouden willen halen. Ze hebben geen indruk gemaakt op de vrouw en zijn achteraf een hoop geld armer. Gelukkig kan daten ook goedkoop.

Vrouwen vinden een man die veel geld uitgeeft niet leuk

Vrouwen vinden het niet leuk als je veel geld uitgeeft op een date met ze. Ze voelen zich er ongemakkelijk bij. Je hebt aan de ene kant vrouwen die zich schuldig gaan voelen als jij honderden euro's uitgeeft. Je hebt vrouwen die denken dat zij jou moeten terugbetalen op een volgende date. Andere vrouwen voelen zich schuldig omdat zij jou niet aantrekkelijk vinden, maar dit niet zeggen om jou niet te kwetsen. En dat terwijl jij maar geld blijft uitgeven aan haar. Ze kan gaan denken dat je niet genoeg zelfvertrouwen vanuit jezelf hebt en dat je daarom al dat geld nodig hebt om indruk op haar te maken.

Aan de andere kant van het spectrum heb je vrouwen die je een sul gaan vinden als je veel geld aan ze uitgeeft. Sommige vrouwen kunnen daar misbruik van gaan maken. Zo zijn er vrouwen die op een avond in de discotheek ťťn of twee drankjes zelf kopen en zich de rest van de avond laten trakteren door mannen. Aan zulke vrouwen heb jij niets. Jij wilt een leuke vrouw en geen vrouw met slechte intenties.

Daten kan ook goedkoop

Veel belangrijker dan geld, is dat jullie beiden een leuke herinnering hebben aan de date. Een romantische sfeer is belangrijk. En om een romantische sfeer te creŽren, hoef je heus geen bakken met geld uit te geven. Denk aan een leuke boswandeling. Of je kunt gezellig samen gaan picknicken. Hiervoor ben je maximaal tien tot vijftien euro kwijt. En jullie houden er beiden een fantastische herinnering aan over. Daar komt bij dat zij jou veel beter zal respecteren dan al die mannen die bakken met geld aan haar hebben uitgegeven. Jij hebt laten zien wie jij daadwerkelijk bent.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl