X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrouwen versieren door de leiding te nemen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 22-03-2010
Auteur: Tane
Veel mannen zullen het probleem kennen. Je hebt een aantal keer afgesproken met een vrouw die jij wel ziet zitten. Je hoopt dat dit wederzijds is. Echter blijkt na een paar keer daten dat zij jou alleen maar leuk vindt als vriendje maar niet als liefdespartner. Eťn van de oorzaken hiervoor is wellicht dat jij niet genoeg de leiding neemt in het versierproces.

Vrouwen versieren door de leiding te nemen

De meeste vrouwen willen een man die de leiding neemt. Zij willen een man die het proces als het ware stuurt. En hoe kun je de leiding nemen? Door niet te hopen en te vragen, maar door dingen voor te stellen. "Zeg laten wij eens afspreken. Wat is jouw telefoonnummer?" klinkt heel wat zelfverzekerder dan vragen: "Mag ik alsjeblieft jouw telefoonnummer?".

In beide gevallen vraag jij om haar telefoonnummer. Maar de manier waarop je het vraagt is heel anders. In het eerste geval stel jij voor om te spreken. En om te kunnen afspreken is het handig om van te voren te kunnen bellen dat je onderweg bent. In het tweede geval lijkt het namelijk meer op bedelen. En vrouwen vinden een man die bedelt totaal niet aantrekkelijk. Dit ligt hem in het feit dat jij haar de indruk geeft dat haar sociale waarde veel hoger ligt dan die van jou wanneer je bedelt. Dit is ook het geval wanneer je gaat slijmen of haar een overvloed aan complimenten geeft.

Wees zuinig met het geven van complimenten

Wanneer je een vrouw een overvloed aan complimenten geeft, dan wordt dit vanuit de vrouw gezien als slijmgedrag. Zij denkt: "Hij geeft mij zoveel complimenten, hij hoopt vast dat ik met hem naar bed ga". Het gevolg is dat jij voor haar geen uitdaging meer bent. Zij wil als het ware door de man geleid worden. Een vrouw houdt evenveel van sex als een man. Misschien houdt zij wel meer van sex dan de man. Maar zij zal alleen naar bed willen met een man die de leiding neemt. Geeft daarom alleen een compliment wanneer je het echt meent.

Reacties op dit artikel
Suzan, 2010-07-29
( +4 )

Goed artikel
een zelfverzekerde man is stukken aantrekkelijker
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl