X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online dating voor vrouwen: de voordelen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van qubits qubits Auteur op infoyo sinds
01 April 2009


Bekijk het profiel van qubits
Datum: 07-12-2009
Auteur: Qubits
In het verleden, namelijk de jaren 90, was online dating iets nieuws. In tegenstelling tot vandaag, hadden de meeste mensen geen eigen pcs of zelfs toegang tot het internet. De tijden zijn veranderd. Online dating is mainstream geworden.

Er zijn vele redenen voor de fenomenale groei van de online dating sites en het aantal mensen, mannen en vrouwen van alle leeftijden, rassen en religies die ze gebruiken als primaire bron voor het ontmoeten van mensen en op zoek naar "De Ware".

Als je me niet gelooft, ga het maar aan je vrienden vragen in de "echte" wereld. Als ze eerlijk zijn, zullen de meeste vrijgezellen onder hen vertellen dat ze ervaring hebben of met een online dating service.

Hier zijn twee goede redenen waarom duizenden mensen zich iedere dag aanmelden voor dating services:

Online Dating Voordeel 1: Anonimiteit

U kunt anoniem blijven. U zal nooit worden verplicht om je echte naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer of plaats van tewerkstelling mee te delen aan andere online gebruikers. U kunt dit natuurlijk doen, maar alleen op uw eigen goeddunken. U bent niet verplicht om een foto van jezelf te plaatsen. Plaatsen van een foto zal echter meer reacties genereren naar uw profiel. Dus je kunt surfen naar de andere leden op de dating site en toch je volledige anonimiteit behouden. De "factor veiligheid" is de grootste reden van allemaal. Een online dating service zal nooit uw persoonlijke gegevens onthullen. Je kunt zelf kiezen wie deze informatie mag raadplegen.

Online Dating Voordeel 2: Keuzevrijheid

Je hebt zo veel meer keuzemogelijkheden online dan in de gewone wereld. Vůůr de wereld van online dating in voege kwam, was de keuze van partners en zelfs van vrienden beperkt tot diegenen waarmee we in contact kwamen op school of werk. Dit is niet meer het geval ... de wereld is uw speelterrein. U kunt gaan door honderden ... zelfs duizenden profielen om zo de juiste man te vinden.

Reacties op dit artikel
Tilo, 2009-12-07
( +2 )

Tja, maar of iedereen de waarheid spreekt.......
Vaak hoor je toch dat er getrouwde mannen zich op de site voordoen als vrijgezel of mensen die liegen over hun leeftijd.
Niset, 2009-12-07
( +2 )

Volgens mij moet je andere criteria hanteren op een datingsite, je kunt namelijk niet zien hoe iemand 'live' overkomt: lichaamstaal, trekjes, de blik in iemands ogen als ie iets zegt, dat mis je allemaal. Dus kan een man geweldig overkomen op het internet en als je 'm tegenkomt heel iemand anders zijn!
Marlis74, 2009-12-08
( +3 )

Mijn persoonlijke ervaring met dit soort sites is dat er inderdaad veel fake op staat
getrouwde mannen die zich als vrijgezel voordoen
leeftijden en namen die niet kloppen

het zou prettig zijn als men deze gegevens controlerde
koppel het bsn nummer aan een account en je weet meteen of men de waarheid spreekt of niet

gelukkig zijn er ook mensen die erlijk zijn en oprecht
je moet ze er wel echt uitfilteren
Erwin, 2010-02-25
( 0 )

Ja als je de verkeerde sites te pakken hebt, dan kan je veel fake tegen komen. Eentje die voor mij goed werkt is www.be2.nl
Anja, 2011-02-17
( 0 )

Ik heb altijd het idee dat veel van die profielen op een datingsite niet echt zijn. Daarom meld ik mij ook altijd alleen maar gratis aan. En daarna zoek ik dan via http://www.irisje.nl het e-mail adres van mensen die een profiel hebben op zo'n dating site.

Scheelt weer een hoop geld en gedoe!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl