X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ik en mijn Bridget Jones acties

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van lescaut lescaut Auteur op infoyo sinds
13 November 2008


Bekijk het profiel van lescaut
Datum: 07-09-2009
Auteur: Lescaut
Eindelijk kwam ik weer eens een leuke jongen tegen, e-mail†en telefoonnummers†uitgewisseld en na een beetje op en neer gesms een keer afgesproken. Spannend hoor wanneer je dat al een tijdje niet meer gedaan hebt. Maar deze middag verliep net zo gezellig als waar ik op†gehoopt†had. Hmm puberende rupsen†in mijn buik.

En dan de blunder

Een week later was ik met mijn hond aan het spelen in het park in de buurt van mijn, en zijn, huis. Nu is mijn hond niet zo dapper en toen ik zijn balletje te ver in het water gooide durfde hij deze niet meer te halen. Zonde hoor, weer een bal weg.. Maar ach het was 30 graden, had een kort rokje en slippertjes aan en zo diep was het water nou tenslotte ook niet. Dus ik dacht, ik haal dat balletje er wel uit. Zo gezegd, zo gedaan. Ik loop het water in, maar was vergeten dat stromende watertjes nog wel eens kuilen in het water kunnen hebben. Ik verstap en jawel hoor daar ging ik. Kopje onder en mijn hond veilig aan de kant, hartstikke blij aan het kwispelen. Ik baalde als een stekker natuurlijk, draai me om en hoor ineens een vrolijke hallo.

Kansloos

Jawel, hij was het en nam me van top tot teen op terwijl ik al druppend de slierten groen van mijn hoofd af probeerde te halen. Alsof er niks aan de hand is knoopt hij een ditje en datje gesprek aan. En als ik nu daar gewoon op ingegaan was, het hele gebeuren met een grapje had weggewuifd dan was er misschien nog wel kans van slagen geweest. Echter voelde ik mij zo gegeneerd dat er alleen nog maar gewouwel uit mijn mond kwam. Kansloos besefte ik al snel en heb toen besloten maar letterlijk en figuurlijk af te druipen. Ik heb nooit meer iets van hem gehoord en eerlijk gezegd, ik geef hem geen ongelijk.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl