X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Speeddaten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 11-05-2009
Auteur: Tane
Speeddaten houdt in dat meerdere mensen naar een centrale plaats komen om te zien of ze daar een goede match met iemand hebben. Dit betekent een erg snelle ontmoeting met verschillende personen op ÚÚn avond of middag. Het is een prima manier om te kijken of er mensen zijn waarmee jij overeenkomt.

Verschillende mannen en vrouwen nemen plaats aan tafels. Een man en een vrouw zitten aan een tafel en hebben een gesprek van een specifiek aantal minuten. Dit kan twee minuten zijn maar ook tien minuten. In het gesprek stellen de man en vrouw elkaar vragen. Als de tijd op is moeten de mannen en vrouwen naar de volgende tafel. Ze moeten dan met een andere persoon praten.

Aan het eind van de avond kun je opgeven in wie je ge´nteresseerd bent. Als de ander ook heeft aangegeven in jou ge´nteresseerd te zijn kun je contactgegevens uitwisselen. Soms hoor je ook pas een paar dagen later wie in jou ge´nteresseerd is en hoor je het per e-mail.

Speed dating is niet iets voor iedereen. Sommige mensen vinden het leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten en het is weer eens iets anders dan via internet of een blind date.

Er wordt gezegd dat als er chemie tussen de twee personen is, dat onmiddellijk wordt herkend tijdens de speed dating sessie.

Reacties op dit artikel
Joy, 2010-02-07
( 0 )

My name is joy,
i saw your profile today at (www.tweedehands.net)and became intrested in you,i will also like to know you to send am email to my add so that i can tell you more about me the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (joyluckcas83@yahoo.co.uk) i believe we can move from here!
(Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
I will be happy to seeing a good responds from you
Thanks and remain blessed.
Your's in love joy.
My email address (joyluckcas83@yahoo.co.uk)
Willem, 2012-12-30
( +2 )

Speeddaten is leuk en leerzaam. Je weet dat de ander ook open staat voor contact want anders komt die persoon niet naar de speeddating sessie. In januari ga ik weer. Spannend!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl