X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Voorkom een saaie date

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+12
  Goed artikel ( +12 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 27-04-2009
Auteur: Tane
Daar zit je dan. In die doodse stilte met die jongen of dat meisje waar je op internet nog zo lekker mee kon kletsen.Wie regelmatig date, heeft dit vast weleens gehad. Wanneer de date echter meer doet denken aan een stiltecoupé en je bij wijze van spreken het grootste gedeelte van de date een speld kunt horen vallen, kan dit aritkel voor jou handig zijn!

Oorzaken van een saaie date

In eerste instantie kan een persoon zich op internet anders voordoen dan diegene in werkelijkheid is. Ook wordt een saaie date veroorzaakt door spanning. Soms van één persoon, maar vaak zijn de personen allebei zenuwachtig. Gevolg is dat mensen door de zenuwen niet meer weten waarover ze moeten praten. Door de spanning is de inspiratie weg. Het is daarom handig om van tevoren te bedenken waarover je wilt praten.

Vragen voorbereiden

Bedenk van te voren een aantal vragen die je aan je date wilt stellen. Op die manier voorkom je dat je niets hebt om over te praten. Probeer vragen waarop zij alleen ja of nee kan antwoorden en feitelijke vragen te vermijden. Dit worden gesloten vragen genoemd. Als je dit soort vragen stelt valt het gesprek vaak opnieuw dood. Je kunt beter open vragen stellen: "Wat is jouw grootste wens en waarom?".

Het voordeel van open vragen stellen is niet alleen dat je date meer gaat praten, het is ook veel gemakkelijker om vervolgvragen te stellen bij open vragen dan bij gesloten vragen!

Verander af en toe van locatie

Een manier om een date nieuw leven in te blazen is het af en toe veranderen van locatie. Misschien verveelden jullie je wel dood op dat suffe terras! Kijk van te voren welke activiteiten er te doen zijn in jouw stad als je de date hebt. Ga die activiteiten doen met je date. Het schept een band. Ga niet naar de bioscoop of discotheek. Door de film of de dansvloer leer je elkaar niet kennen.

Als de date echt te saai is

Natuurlijk kan het voorkomen dat de date saai blijft. Als het na een half uur niet is verbeterd, kun je tot de conclusie komen dat dit echt een saaie date is. Maak je daarover niet druk. Het kan iedereen gebeuren.

Als de date saai blijft kun je besluiten om weg te gaan. Neem afscheid en blijf beleefd. Waarschijnlijk wilde de ander ook bevrijd worden uit de ongemakkelijke situatie die een saaie date brengt.

Reacties op dit artikel
Ruslan, 2009-07-19
( 0 )

ja dit is een goed idee zal ik doen bij mijn lief want die is altijd stil op dates
dan is het echt saai
Joy, 2010-02-07
( -1 )

My name is joy,
i saw your profile today at (www.tweedehands.net)and became intrested in you,i will also like to know you to send am email to my add so that i can tell you more about me the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (joyluckcas83@yahoo.co.uk) i believe we can move from here!
(Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
I will be happy to seeing a good responds from you
Thanks and remain blessed.
Your's in love joy.
My email address (joyluckcas83@yahoo.co.uk)
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl