X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Internet dating

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+10
  Goed artikel ( +10 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 18-03-2009
Auteur: Tane
Iedereen heeft er weleens van gehoord of heeft het geprobeerd: Internet dating. Het idee erachter is simpel: mensen maken een profiel aan op een dating site en vertellen op dat profiel iets over zichzelf. Vervolgens kun je op de website zoeken naar andere mensen met dezelfde interesses.† Indien je van plan bent dit eens te proberen, kun je in dit artikel lezen hoe je het aanpakt!

Betaalde datingsites vs gratis datingsites

Er zijn zowel betaalde als gratis dating sites. Het voordeel van een betaalde datingsite is dat de mensen die voor lidmaatschap betalen vaak serieuzer op zoek zijn dan bij een gratis datingsite. Het nadeel van een betaalde datingsite is dat je ervoor betaalt, ook wanneer je niemand via de website hebt gevonden.

Aan te raden is om eerst een profiel aan te maken op een gratis datingsite. Dit om te wennen aan het idee vandatingsites en om de simpele reden dat het niets kost. Wanneer je er geen leuke dates mee kunt krijgen, heb je er immers ook niet voor betaald. Later kun je altijd nog overstappen naar een betaalde datingsite.

Maak een profiel aan

Zoek in google naar "gratis datingsite". Bekijk welke gratis datingsites er bestaan en maak een lijstje van de datingsites die je bevallen. Maak op deze datingsites een profiel aan.

Spreek met je vrienden af om erop uit te gaan en maak wat leuke foto's van jou in actie! Plaats de leukste foto's op je profiel.

Beschrijf jezelf op je profiel:
  • Wat zijn je karaktereigenschappen?
  • Wat zijn je hobby's en je interesses?
  • Wat zoek je in een partner?
Schrijf geen stoere verhalen op over je villa, je grote bankrekening of je sixpack. Beschrijf hoe je bent en wat je zoekt.

Zoek een aantal mensen die je leuk vindt

Op de datingsite kun je zoeken naar mogelijke partners. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op regio of op interesses. Sommige datingsites koppelen mogelijke partners aan jou door middel van een karaktertest. Doe die test, al is het alleen maar om erachter te komen wat voor partner je zoekt.

Structuur van je bericht

Wanneer je interesse toont aan iemand op de datingsite, denk dan na over het bericht dat je stuurt.

Vertel waarom je een bericht stuurt

Voor mannen: Laat opmerkingen over haar mooie borsten of lekkere kontje achterwege. Kijk eens naar wat haar interesses zijn.

Maakt ze graag muziek en vind je dat leuk? Zeg het!
Is hij een meesterkok en houdt je van lekker eten? Zeg het!

Stel een vraag

Stel een vraag over de hobby's of interesses van die persoon in je bericht. Zo weet je zeker dat de persoon ook terug zal mailen!

Zeg dat je de persoon graag beter wilt leren kennen

Uitstel is afstel. Zeg meteen dat je de persoon graag beter wilt leren kennen omdat je eenmaal benieuwd bent hoe de persoon verder is.

Geen reactie ontvangen? Stuur een reminder!

Wanneer je geen reactie hebt ontvangen, mag je er best nog een tweede bericht tegenaan gooien. Wees niet kwaad in je bericht. Misschien had de persoon het in de periode dat je het bericht stuurde erg druk of was er iets anders aan de hand. Wanneer je dan een kwaad bericht stuurt, zal de persoon zeker niet meer antwoorden!

Wel mag je natuurlijk zeggen dat je tijd en moeite in je bericht hebt gestoken en dat je het jammer vindt dat de persoon geen reactie stuurt.

Contact voorzetten

Na een paar keer heen en weer mailen kun je voorstellen om contactinformatie uit te wisselen. Je wilt immers een date.

Als de persoon dat niet wilt, ga dan op zoek naar iemand die minder moeilijk doet.

Reacties op dit artikel
Jeffrey van wageningen, 2014-01-29
( -1 )

Goede Dag.mevrouw...

ik ben een rustig jongen Man van 39 jaar jong,ik kom uit suriname vanaf me 6 Jaar woon ik al in Nederland?de Rest zegt ik nog wel dan he,ik woon op m zelf in Borne ov?hou van dingen samen te doen gezellig,hou van koken.goede Film s.hou van goede muziek bijna van alles?
zoek een lieve vriedin/vrouw voor me voor een vaste Relatie,wel eerst voor vriendschap samen .Groetjes jeffrey xxx
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl