X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Hobby en vrije tijd" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Wie van de Twilight saga hield, houdt van meer vampire stories!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Karlien Karlien Auteur op infoyo sinds
02 Juli 2010


Bekijk het profiel van Karlien
Gerelateerde artikelen Twilight Saga, Eclipse en Breaking...
Datum: 06-07-2010
Auteur: Karlien
Heb jij de vier romans van Stephenie Meyer in één ruk uitgelezen? Ben jij gaan aanschuiven voor de filmpremières? Dan hebben we goed nieuws voor je: Er bestaan veel meer vampierverhalen voor het tienerpubliek. Ooit al gehoord van de boekenreeks ‘Vampire Academy’ en ‘House of Night’? Dompel je snel onder in deze bloedstollende verhalen.

Zowat overal ter wereld loopt jong en oud de benen onder het lijf om de vier boeken van Stephenie Meyer te kopen en in één adem te verslinden. Ook de verfilmingen zijn briljant door hun goede cast en hun sterk verhaal. Als je de hele Twilight saga hebt uitgelezen en je hebt nog niet genoeg van vampierenverhalen die niet al te bloederige of griezelig zijn, maar getint zijn met het recept tieners, paranormale, romantiek en fantasie dan hebben we hier een paar aanraders. De enige vereiste: de Engelse taal wat machtig zijn.

In de boekenreeks ‘House of Night’ van het schrijversduo, tevens moeder en dochter, P.C. Cast + Kristin Cast ontmoeten we Zoey Redbird. Nadat ze gezegend werd met een tatoeage op haar voorhoofd treedt het zestien jarig meisje in de kostschool ‘The House of Night’ en ontdekt dat ze geen doorsnee jonge vrouw is. Ze is ‘gemarkeerd’ als uitverkorene door de vampierengodin Nyx. In het opleidingshuis voor vampieren is ze niet de enige jongere met bijzondere krachten. Wanneer ze ontdekt dat de leider van de ‘Dark Daughters‘, de meest elitaire club van de school, verkeerd gebruik maakt van haar Godin-gaven moet Zoey samen met de hulp van haar vampiervrienden het tij doen keren. De serie telt ondertussen al 7 boeken. Via de blog van PC Cast kom je op de mooie website van deze serie. Als surplus kan je daar gratis een hoofdstuk uit elk boek lezen of beluisteren.

Een andere mooie serie van zes boeken is deze van Richelle Mead. Voor de ‘Vampire Academy’ laat je heel wat uren slaap voor wat ze zijn. ‘Vampire Academy’ vertelt het verhaal van Rosemarie (Roos) Hathaway, een zeventien jarig Dhampir meisje, die een opleiding als lijfwacht volgt voor haar beste vriendin, Vasilisa (Lissa) Dragomir. Lissa is een Moroi, een goedaardige vampier. Rose moet leren hoe ze haar vriendin kan beschermen tegen de kwaadaardige vampieren, de Strigoi. In de opleidingsschool St. Vladimir's Academy, raakt Rose verstrikt in een verboden romance met haar oudere instructeur, Dimitri Belikov. Ze zal moeten kiezen tussen Dimitri en haar onverbrekelijke sterke band met Lissa. Ook hier vind je op de website van de Amerikaanse schrijfster de mogelijkheid om een hoofdstuk uit elk boek te lezen.

E- reading en boeken kopen via internet helpen je aardig verder in de zoektocht naar deze mooie series. Als de sfeer rond de Twiglight saga je boeide raak je zeker ook in deze verhaallijnen verstrikt. Laat je kennis van de Engelse taal niet afschrikken. Probeer een hoofdstuk uit! Moeders, dit is de ideale manier om je dochter haar kennis van de Engelse taal bij te schaven.

Reacties op dit artikel
Manisha, 2010-10-06
( 0 )

Ken je ook The Vampire Diaries. Er is ook boeken van. Ik lees het niet maar ik wel alleen die serie. Zo een leuke serie.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl